Çoban Yıldızı 9. yeni bölüm 2. fragmanında Seyit kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 9. yeni bölüm 2. fragmanında Seyit kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 17:41

Çoban Yıldızı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan Çoban Yıldızı 9. bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler var. Seyit'i kurtarabilmek için harekete geçen Zühre, her şeyi göze alıyor. Peki, Seyit kurtulacak mı? İkilinin başına neler gelecek? Çoban Yıldızı 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı 9. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Selin Şekerci, Şükrü Özyıldız, Selim Bayraktar, Menderes Samancılar ve Arif Erkin Güzelbeyoğlu’nun başrollerini paylaştığı  Çoban Yıldızı’nın yeni bölümünde Fikret, Zühre’nin teklifine cevap vermeden telefonu kapatır. Telefonun ucunda Zühre, namlunun ucunda ise Seyit vardır ve ikisinin de akıbeti Fikret’in elindedir.Zekkar bulduğu her fırsatta Sırma’nın üstüne gitmeye devam eder. Sırma’ya arkasını dönen erkeklere Ali de eklenmiştir. Rüveyda’nın kaçacak yeri kalmamış, iyice köşeye sıkışmıştır. Tam kurtuldum sanırken yeni bir açmaza düşecektir.Zühre, Seyit’i kurtarmak için her şeyi göze alır ama bu o kadar kolay olmayacaktır…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Babasının tuzağına düşen Seyit artık Zekkar’ın elindedir. Her şeye rağmen Seyit savaşmayı bırakmaz. Cevahir, bir kere daha İbrahim’e inanarak hayal kırıklığına uğramıştır. Seyit’in başına gelenlerden haberi olmayan Zühre ona ulaşmaya çalışır. Ancak ondan bir türlü haber alamayan Zühre iyice telaşlanır. Rüveyda başına açtığı dertlere bir yenisini daha ekler.  Seyit’e hiç beklemediği bir yerden yardım eli gelecektir. 

 

BAKMADAN GEÇME!