Çoban Yıldızı 6. bölüm fragmanında Zühre'den şok karar

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 6. bölüm fragmanında Zühreden şok karar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 16:54

Çoban Yıldızı dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bu akşam yayınlanacak olan Çoban Yıldızı 6. bölümünde Seyit ile duygusal dakikalar yaşayan Zühre, zor da olsa bir karar alarak Fikret'i arıyor. Babasından gizli iş yapan Zekkar, çok daha büyük bir tuzak için kolları sıvıyor. Peki, yeni bölümde başka neler olacak? İşte, Çoban Yıldızı 6. bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı'nın bu akşam yayınlanacak olan 6. bölümünde aksiyon dolu dakikalar var. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Çoban Yıldızı'nın bugünkü bölümünde Zekkar yeni planların eşiğindeyken; Seyit ve ailesini korumak isteyen Zühre şaşırtıcı birlar karar alarak Fikret'i arıyor. Peki, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Seyit, Zekkar'ın kurduğu tuzağa düşecek mi? Çoban Yıldızı 6. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seyit, Zekkar’ın kurduğu tuzağa doğru sürüklenmektedir. Babasından gizli iş yapan Zekkar, Fikret’e yakalanır. Sırma ve Zekkar arasındaki savaş her geçen gün kötüye gitmektedir. Zekkar, bu savaşın içine Ali’yi de sokacaktır. Seyit ve Zühre başlarındaki tehlikelere inat, birbirlerine destek olmaya devam ederler. Zühre, Seyit ve ailesini korumak için yeni planlar peşindedir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir. 
Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşırlar. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. 
Özgürlükleri sevdalarıdır artık.
Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, herşeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. 
Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.

 

BAKMADAN GEÇME!