Çoban Yıldızı yeni bölüm fragmanında Zühre'den kahreden sözler

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı yeni bölüm fragmanında Zühreden kahreden sözler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 14:47

Çoban Yıldızı dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları izleyicileriyle buluşan Çoban Yıldızı'nın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Seyit ve ailesini korumak için kendisini ateşe atan Zühre, Fikret'in karısı olduğunu açıklıyor. Seyit duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. İşte, Çoban Yıldızı 12. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ipuçları!

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı yayınlanan 12. bölüm fragmanında izleyicileri oldukça şoke eden dakikalar bekliyor. Ekranların sevilen ve takip edilen dizisi Çoban Yıldızı yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Zühre, Seyit ve ailesini korumak için kendisini ateşe atmıştır. İşte, Çoban Yıldızı yeni bölüm fragmanı.

Zühre, Seyit ve ailesini korumak için kendisini ateşe atmıştır. Zekkar  günlerdir aradığı Zühre’yi karşısında görünce gözü döner. Zühre’nin dönüşü baba oğul arasındaki dengeleri bozar. Seyit, Zühre’yi yanında bulamayınca deliye döner ama bu sefer elinden bir şey gelmeyecektir. Seyit, Zühre’nin gidişini kabullenmek zorundadır.  

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Güneş’in telefonuyla Zühre karşısında ummadığı birini bulur.

Ali babasına karşı Rüveyda’yı korur. Fikret ve Zekkar, Rüveyda’yı koz olarak kullanıp Zühre ile pazarlık yapmak ister. Zekkar hala Seyit’ten intikam alma derdindedir. Seyit bir yandan Rüveyda’yı, bir yandan Zühre’yi bulmaya çalışırken yeni bir iş teklifiyle karşılaşır.

Zühre ise çareyi Fikret’in karşısına çıkmakta bulur. 

BAKMADAN GEÇME!