CKD'den fuarda üyelik kaydı

Güncelleme Tarihi:

CKDden fuarda üyelik kaydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 11:15

CKD'den fuarda üyelik kaydı

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin, hem kadınları üretime yönlendirmek hem de üreten kadınları desteklemek amacıyla, 8-11 Mart tarihleri arasında düzenlediği 'Kadın Emeği Fuarı'nda Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Güzelbahçe Şubesi'nin standı ilgi gördü, üyelik kaydı yapıldı.

Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği CKD Güzelbahçe Şubesi standında, engelli aileleri rahatlatacak, nefes aldıracak 'Bir mola da sen ver', ev ziyaretlerinde Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerinin anlatıldığı 'Acı kahve bizden, tatlı sohbet sizden', altın günü yerine, 'Nutuk okuma günü' ve öğrencilerin eğitimine burs katkısı sağlamak amacıyla başlatılan 'Eğitim için sen de bir el ver' projelerine ilgi duyan ve bu çalışmalara dahil olmak istediklerini belirten kadınlar, üyelik talep formunu doldurdu. Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi Başkanı Mesude Öney, üye olan kadınlara stant önünde mor fular ve rozetlerini taktı.

Stantta satışa sunulan Atatürk figürlü ürünler büyük ilgi gördü. Boncuk işlemeli Atatürk rozeti fuarın ilk gününde tükendi.

Pek çok siyasetçi ve sivil toplum temsilcisinin ziyaret ettiği CKD standını gezenler arasında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmir eski milletvekili Muharrem Toprak, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Kadın Partisi İzmir İl Başkanı Emel Denizaslanı, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Tülin Eraslan da yer aldı. Konukları ağırlayan Mesude Öney, standı ziyaret eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve yeni üye olan mor fularlı kadınlarla birlikte standın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!