Cizre'deki operasyonda 1 üsteğmen şehit düştü

Güncelleme Tarihi:

Cizredeki operasyonda 1 üsteğmen şehit düştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 17:39

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir üsteğmen Uğur Taşçı şehit düştü. Şehidin öğretmen eşi Esra Taşçı, acı haberi tatil için geldiği baba evi olan Samsun’da öğrendi.

Haberin Devamı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Cizre'de Dağkapı Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı.
Çatışmada üsteğmen Uğur Taşçı, teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düştü. 

Cizredeki operasyonda 1 üsteğmen şehit düştü

EŞİNİN ŞEHİT OLDUĞUNU TATİLDE ÖĞRENDİ

Şırnak'ın Cizre İlçesi’nde, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın eşi Esra Taşçı, haberi tatil için geldiği baba evi olan Samsun’da öğrendi.

Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların sürdüğü Cizre’nin Dağkapı Mahallesi’nde güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit düşen Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde görev yapan bordo bereli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın eşi İngilizce öğretmeni Esra Taşçı acı haberi tatil için geldiği baba evinde aldı.

Haberin Devamı

Cizredeki operasyonda 1 üsteğmen şehit düştü

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bugün geldiği babası emekli polis memuru Mahmut Davulcu’nun evinde acı haberi alan Esra Taşçı ve aile yakınları gözyaşlarına boğulurken, 5 aylık evli olan çiftin Ankara’da yaşadığı bordo bereli şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın cenazesinin ise İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonlar sırasında, PKK'lı teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı. Genelkurmay'ın açıklamasında ayrıca bugünkü operasyonlarda şu an itibariyle 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek operasyonlara devam edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "23 Ocak 2016 tarihinde Şırnak ili Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 16.20'de şehit olmuştur.

Haberin Devamı

Bugünkü operasyonlar esnasında şu an itibariyle yedi bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!