Cizre'de bir uzman çavuş şehit

Güncelleme Tarihi:

Cizrede bir uzman çavuş şehit
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 14:40

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 5'inci güne sokağa çıkma yasağı devam ederken, dün akşam saatlerinde başlayan silah ve patlama sesleri sabah saatlerine kadar sürdü. Genelkurmay Başkanlığı ise yaptığı açıklamada Cizre'deki çatışmalarda yaralanan 2 askerden birinin şehit olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Cizre etrafında konuşlanan tanklar sabah saatlerine kadar belirlenen hedefleri topa tuttu. Güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada da 1 asker şehit oldu.

Cizrede bir uzman çavuş şehit

Cizre'de güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütüne yönelik düzenlediği "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu sürüyor.

Cizrede bir uzman çavuş şehit

Çatışmaların devam ettiği ilçede bir uzman çavuş, teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit düştü. 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün saat 12.30 sıralarında Şırnak'ın Cizre ilçesinde icra edilen operasyon kapsamında bölücü terör
örgütü mensupları ile çatışma yaşandığı ifade edildi. Açıklamada, "Çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bir kahraman silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuş, diğer silah arkadaşımızın tedavisine devam edilmektedir" ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı


UZMAN ÇAVUŞ SERKAN HAS'IN OSMANİYE'DEKİ BABAEVİNDE YAS VAR

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Has'ın Osmaniye'deki babaevinde yas var.

İl Jandarma Komutanı Albay Şefik Atak, şehit Has'ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan ailesine sağlık görevlilerinin gözetiminde acı haberi verdi. Türk bayrağının asıldığı eve acı haberi alan Has ailesinin yakınları gelerek başsağlığı diledi.

Şerife ve Mustafa Has çiftinin altı çocuğundan en küçüğü olduğu belirtilen 25 yaşındaki Serkan Has'ın 3 yıl önce göreve başladığı ve bekar olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!