Çizme seferi

Güncelleme Tarihi:

Çizme seferi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2002 01:59

G.Saray Teknik Direktörü, başta Nuno Gomes, Kutuzov, Taffarel ve Laursen olmak üzere eski öğrencileriyle görüşecek. Fatih Terim'in listesinde Roberto Baggio, Adrian İlie ve Serginho da yer alıyor.

G.Saray'da Fatih Terim rüzgarı esmeye devam ediyor. İç transferi çözümleyen İmparator, şimdi de yabancı futbolcu transferi için çalışmalara başladı. Önümüzdeki günlerde İtalya'ya gidecek olan Terim'in listesinde dünyaca ünlü futbolcular bulunuyor.

İtalyan ‘‘calciomercato.com’’ adlı internet sitesinde yer alan habere göre Fatih Terim, yapacağı transferlerle sarı kırmızılı takımı tamamen yenileyecek. Ünlü teknik direktörün listesinde şu oyuncular yer alıyor:

SENSİNİ VE ANGLOMA

Kaleciler:
Andrea Mazzantini (Perugia), Taffarel (Parma). Savunma: Moreno Torricelli (Fiorentina), Jocelyn Angloma (Valencia), Aldair (Roma), Alessandro Costacurta (Milan), Nestor Sensini (Parma), Antonio Carlos Zago (Roma). Orta saha: Stephan Appia (Parma), Alain Bogossian (Parma), Fabio Rossitto (Fiorentina), Mauro Bressan (Venezia), Serginho (Milan). Forvet: Roberto Baggio (Brescia), Vitaly Kutuzov (Milan), Oliver Bierhoff (Monaco), Adrian İlie (Valencia).

Fatih Terim'in bu futbolcuların yanı sıra Fiorentina'dan ayrılan Nuno Gomes, Chievo'nun golcüsü

Corradi, Milan'dan Kutuzov ve Laursen ile ilgilendiği öğrenildi.

Öncelikle orta sahada bir lider arayan Terim'in, bonservisi elinde olan ve ucuza malolacak oyunculara yöneleceği belirtildi.

Öte yandan geçen sezon Lotto firmasının hazırladığı formaları giyen G.Saraylı futbolcular, Fatih Terim'in isteği üzerine yeni sezonda Umbro marka formalar giyecek.

Baggio yol ayrımında

G.Saray'ın transfer listesinde yer alan Brescia'nın dünyaca ünlü yıldızı Roberto Baggio, futbolu bırakmak istediğini açıkladı. İtalyan Rai G-1 Radyosu'na bir demeç veren Baggio, İtalya Milli Takımı'na çağrılmadığı için düş kırıklığına uğradığını belirterek, ‘‘Futbolu bırakıp bırakmayacağıma bir kaç gün içinde karar vereceğim’’ dedi. Bu arada Türk gazetelerinde çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan Baggio'nun menajeri Petroni, ‘‘Bize Türkiye'den herhangi bir teklif gelmedi’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!