City vazgeçmiyor

Güncelleme Tarihi:

City vazgeçmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 12:59

Yıldız futbolcu sakatlığına rağmen Manchester City yolcusu Antrenmanda sakatlanan İlkay Gündoğan başarılı bir ameliyat geçirdi. İlkay’ın dört ile altı ay arasında sahalara dönmesi tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Son yılların Bundesliga'daki en şansız futbolcularından biri İlkay Gündoğan. En önemli turnuvalar ve finaller öncesi 25 yaşındaki yıldız futbolcunun yakasını sakatlıklar bırakmıyor.

Sakatlık Avrupa Şampiyonası öncesi İlkay'ı yine yakaladı. İlkay Löw'ün Fransa'daki şampiyonada en çok güvendiği futbolculardan biriydi. Ancak yine milli takımla birlikte şampiyonaya sakatlığı nedeniyle gidemiyor.

CİTY VAZGEÇMİYOR

Genç futbolcu belindeki sakatlık nedeniyle daha öncede Brezilya’da yapılan ve Almanya’nın şampiyon olduğu 2014 Dünya Kupası’nda forma giyememişti. Önceki gün bıçak altına yatan İlkay'ın başarılı bir ameliyat geçirdiği açıklandı.

Tedavisine de başlanan İlkay'ın dört ile altı ay arasında bir süre içinde ye- şil sahalara dönmesi tahmin ediliyor. İlkay'ın Manchester City'e transferi ise sakatlığına rağmen gündemden düşmüyor. İngiliz takımının yıldız futbolcuyu sakat olmasına rağmen kadrosuna katmakta kararlı olduğu açıklandı. Dortmund, İlkay'ı bırakmak için 22 milyon Euro talep ediyor. İngiliz takımının bu ücreti verip vermeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!