City averajla zirvede kaldı

Güncelleme Tarihi:

City averajla zirvede kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2011 10:38

İngiltere Premier League'in 18. haftasında lider Manchester City, deplasmanda West Bromwich Albion ile golsüz berabere kaldı.

Bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısını gösteren Manchester City, West Bromwich Albion deplasmanından tek puanla dönerek, şampiyonluk yarışında yara aldı.

Ligde üçüncü beraberliğini alan ve averajla liderliğini sürdüren Manchester ekibi, gelecek hafta Sunderland ile karşılaşacak.

Sakatlıklarla mücadele eden son şampiyon Manchester United, sahasında Wigan Athletic'i 5-0 yenerek, ezeli rakibi Manchester City ile arasındaki puan farkını kapattı.

“Kırmızı Şeytanlar”a galibiyeti getiren golleri Park Ji-Sung, Berbatov (3) ve Valencia attı. Konuk ekipte Sammon, 39. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Londra derbisinde Chelsea, sahasında Fulham ile puanları paylaştı. Mata ile öne geçen “Maviler”, Dempsey'in golüne engel olamayınca sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Arsenal, haftayı beraberlikle kapatan bir başka Londra ekibi oldu. Arsenal'ın sahasında 8. dakikada Gervinho ile öne geçtiği karşılaşmada, Wolverhampton Wanderers 38. dakikada Fletcher ile eşitliği sağladı.

Konuk ekipten Milijas'ın 75. dakikada kırmızı kart gördüğü maçta başta gol olmadı ve iki ekip haftayı birer puanla kapadı.

Liverpool, sahasında Blackburn Rovers ile 1-1 berabere kaldı. Charlie Adam'ın kendi kalesine attığı golle geriye düşen “Kırmızılar”, Rodriguez'in golüyle skorda dengeyi sağladı ve sahadan bir puanla ayrıldı.
Ligde bu hafta diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Norwich City-Tottenham Hotspur : 0-2
Swansea City-Queens Park Rangers : 1-1
Bolton Wanderers-Newcastle United : 0-2
Stoke City-Aston Villa : 0-0
Sunderland-Everton : 1-1

Gol krallığı

Gol krallığı yarışında Arsenal'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie, 16 golle ilk sırada yer alıyor.

Bu futbolcuyu 14 golle Demba Ba (Newcastle United), 13 golle Sergio Aguero (Manchester City) ve Wayne Rooney (Manchester United), 10 golle Yakubu Aiyegbeni (Blackburn Rovers) ve Edin Dzeko (Manchester City), 9 golle de Daniel Sturridge (Chelsea) ve Emmanuel Adebayor (Tottenham Hotspur) izliyor.

Gelecek haftanın programı

30 Aralık 2011 Cuma: Liverpool-Newcastle United
31 Aralık 2011 Cumartesi: Manchester United-Blackburn, Arsenal-QPR, Bolton-Wolverhampton, Chelsea-Aston Villa, Norwich-Fulham, Stoke-Wigan, Swansea-Tottenham
1 Ocak 2012 Pazar: West Bromwich-Everton, Sunderland-Manchester City

-Puan durumu-

City averajla zirvede kaldı
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!