Çıplak fotoğrafları yayınlanan polis striptizci oldu!

Güncelleme Tarihi:

Çıplak fotoğrafları yayınlanan polis striptizci oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 12:34

Nidia Garcia geçtiğimiz ayın en çok konuşulan haberlerinden birine konu olmuştu. Meksika polisinin uyuşturucu mafyası El Chapo ile mücadelesinde ön saflarda yer alan polis memurlarından Garcia'nın çıplak fotoğrafları yayınlanmış, genç kadın işinden olmuştu. Garcia hakkında gelen son haberler Meksika emniyet güçlerine hüsran yaşattı.

Haberin Devamı

Nidia Garcia, uyuştucu mafyasıyla mücadelede Meksika emniyetinin göz bebeği bir polis memuruyken geçtiğimiz aylarda telefonundaki fotoğraflara erişen El Chapo üyeleri tarafından hayatının karartılmasıyla adını duyurmuştu. Çıplak fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra Garcia hem ailesinden hem de meslekdaşlarından özür dilemişti. Modellik ve mankenlik teklifleri alan Garcia'nın geçtiğimiz günlerde eşi tarafından terk edildiği öğrenildi. Genç kadın gazetecilere şu açıklamayı yaptı; "O fotoğrafları kocam için çektirmemiştim. Bunu itiraf ediyorum. Kocam bu sebeple benden iğrenerek evi terk etti. Ben o fotoğrafları devriye arkadaşım için çekmiştim. Kendisi benim erkek kardeşim gibidir. Kendi aramızda şakalaşmak için bu tip fotoğraflar paylaştığımız doğru. Artık meslekten atıldım, eşim beni terk etti ve yaşamaya devam etmek zorundayım. İyi bir anlaşma yaptım artık bir kulüpte çalışacağım."

Haberin Devamı

Çıplak fotoğrafları yayınlanan polis striptizci oldu

Herkes Garcia'nın yeni işinin ne olacağını merak ediyordu. Bir kulüpte çalışacağını duyanlarlar onun güvenlik görevlisi olacağını umuyordu ancak Garcia bir gece kulübünde striptizci olmuştu! İşin kötüsü striptiz kulübü onu "Seksi polis" olarak lanse etmişti. Meksika emniyetinin olay sebebiyle büyük utanç yaşadığı ve gece kulübünden afişleri değiştirmesini istediği öğrenilirken, Garcia 5 Mayıs'ta ilk şovunu yaptı bile! El Chapo'nun bir kadın polisi striptizciye çevirmesi, sosyal medyada uyuşturucu mafyasının Meksika Narkotiğine karşı kazandığı büyük bir zafer olarak yorumlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!