Çinliler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Çinliler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2006 00:00

"Güle Güle" ve "Gülüm" gibi iki önemli filme imza atan başarılı yönetmen Zeki Ökten, yeni filmi "Çinliler Geliyor"un çekimlerine bugün İzmir’in Seferihisar ilçesinde ve Sığacık’ta başlıyor.

Aralık 2006’da vizyona girmesi beklenen, rollerin senaryo gereği eşit olarak dağıldığı "Çinliler Geliyor"un senaryosunu Fatih Altınöz yazdı. Altınöz ile bu projeyle birlikte üçüncü kez işbirliği yapan Ökten’in bu filmi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Destekleme Kurulu’nun 2006/4 sayılı kararı ile destekleniyor.

Pera Filmcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yapımı olan "Çinliler Geliyor"un Türkiye sinemalarına dağıtımını ise Özen Film gerçekleştiriyor. Görüntü yönetmenliğini Gökhan Atılmış, sanat yönetmenliğini ise Hülya Kahyaoğlu Taylan’ın üstlendiği filmde, Cüneyt Türel, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün, Yüksel Arıcı, İpek Bilgin, Erol Demiröz, Gürgen Öz, Yavuz Sepetçi, Serkan Keskin, Yaman Tarcan, Hakan Salınmış, Salih Kalyon, Şenay Gürler, Sezgi Mengi, Sinan Albayrak, Efe Çetinel, Hüseyin Avni Danyal, Belit Özükan, Derya Durmaz, İlhan Bilsev, Nevzat Şenol ve Deniz Alan gibi kalabalık bir oyuncu kadrosu rol alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!