Çin'e Denizli çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Çine Denizli çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 14:38

Çin'e Denizli çıkarması

Haberin Devamı

ÇİN'in Guangzhou şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük fuarlarından olan Kanton Fuarı'nda Denizli'den 20 firma yer aldı. Firmalar, fuarda stant açarak Türk havlusunun tanıtımını yaptı.

Çin'in en eski fuarı olarak nitelendirilen ve yılda iki kez düzenlenen Kanton Fuarı'na, Denizlili 20 firma katıldı. Denizlili firmalar, küresel alıcıların buluşma noktası olan fuarda sektör temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı buldu. Fuarda 20 stant açan Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üyesi firmalar, Türk havlusunu tanıttı. 31 Ekim-4 Kasım arasında düzenlenen fuarda, Türk havlusunun kalite ve özgünlüğüne dikkat çekildi.

AYNI ANDA İKİ KITADA TANITIM

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert,  Türk havlusunun dünyaya tanıtımı için oluşturulan 'Turkish Towels' markasının, Çin'deki Kanton Fuarı ve aynı tarihte düzenlenen ABD'deki Tenis Senyörler Dünya Kupası'nda tanıtımının yapıldığını söyledi. Aynı anda iki farklı kıtada Türk havlusunun tanıtımını yaptıklarını kaydeden Kocasert, "Geçtiğimiz mayıs ayında Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonuna Turkish Towels markasıyla sponsor olan DENİB, sosyal medya etkileşimleri de göz önüne alındığında 1 milyar kişilik kitleye ulaşmıştı. Turkish Towels markasının tanıtım faaliyetleri önümüzdeki dönemde de prestiji yüksek etkinliklerde ve fuarlarda sürecek" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!