Cindy'yle 2 gün boyunca seviştik

Güncelleme Tarihi:

Cindyyle 2 gün boyunca seviştik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2001 00:00


Kasım CİNDEMİR / WASHINGTON
Haberin Devamı

2.15'lik basket devi Shaquille O'Neal'in itirafı:

Dünyaca ünlü basketbol yıldızı 150 kilo 2.15'lik Shaquille O'Neal, süpermodel Cindy Crawford'la yattığını açıkladı. Bir radyo programında, Richard Gere’den ayrıldıktan sonra Cindy'yle ilişki kurduğunu söyleyen O'Neal, ‘Göl kıyısındaki villamda evden hiç çıkmadan 2 gün boyunca seviştik’ dedi.

Amerikan Basketbol Ligi NBA'nin süperstarlarından, 2.15'lik dev siyah oyuncu Shaquille O'Neal, süpermodel Cindy Crawford ile bir hafta sonunda birlikte olduklarını açıkladı.

Los Angeles Lakers takımının 2.15'lik oyuncusu O'Neal, ünlü aktör 1.77'lik Richard Gere'in eski eşi Crawford ile cinsel ilişkide bulunduğunu bir radyo programında itiraf etti.

‘‘Seks yaptığınız çok ünlü bir kadın var mı?’’ sorusuna O'Neal, ‘‘Cindy Crawford’’ diye karşılık verdi. Sunucu aldığı yanıta önce inanamadı ve soruyu tekrarlayınca yine ‘‘Cindy Crawford’’ cevabıyla karşılaştı. 150 kiloluk O'Neal programda bu kadar demekle yetindi. Ancak, verilen haberlere göre, dev oyuncu ile Cindy Crawford, süpermodelin Richard Gere'dan boşanmasından sonra ilişkide bulundu. Radyo programında verilen bilgiye göre, 150 kiloluk O'Neal, süpermodelin Richard Gere'den sonra ilişkide bulundu.

GÖL KIYISINDAKİ VİLLADA HAFTASONU

O'Neal henüz Los Angeles Lakers'a transfer olmamış ve Miami Heat Takımı için oynuyordu. Cindy Crawford, O'Neal'in Orlando'da göl kenarındaki villasında bir hafta sonu geçirdi. Çift hiç dışarı çıkmadı. O'Neal'ın özel aşçısı yemekleri hazırladı. O'Neal ve Cindy Crawford, şampanya içip yemek yediler ve iki gün boyunca seks yaptılar.

Cindy Crawford 1998'de Rande Gerber ile evlendi. Çiftin bir çocuğu var ve Crawford ikincisine hamile. Rande Gerber'in, O'Neal'ın açıklamasından deliye döndüğü belirtilirken, ünlü oyuncunun açıklaması Cindy Crawford'u utandırdı.

‘Yatakta Richard’dan daha iyisin’ demiş

Crawford'un ısrarı üzerine, Shaquille O'Neal radyo programında şaka yaptığını söylemek zorunda kalırken, birçok kaynak dev basketçinin doğruyu söylediğini teyid etti.

O'Neal, tenis şampiyonu Venus Willliams ve ‘‘Matrix 2’’nin yıldızı Aaliyah ile de seks yaptığını söyledi. O'Neal, ‘‘Sekste en iyisi Aaliyah idi’’ dedi. Cindy Crawford'un ise O'Neal'a, ‘‘Eski kocam Richard Gere'dan çok daha iyisin yatakta’’ dediği ifade edildi. Evli olmayan O'Neal'ın iki çocuğu var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!