Cinayet şüphelisi tedavisinin ardından tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Cinayet şüphelisi tedavisinin ardından tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 11:00

Cinayet şüphelisi tedavisinin ardından tutuklandı

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA) - ADANA'da 21 yaşındaki İsmail Utancak'ı bıçaklayarak öldüren ve aynı kavgada yaralanan 32 yaşındaki Muhammet Serin tedavisinin ardından tutuklandı.
İddiaya göre, 18 Eylül'de İsmail Utancak mahalledeki bir düğüne gitti. Alkollü olan Utancak, düğünde eğlenirken yakın bir bölgeden silah sesleri geldi. Bu sırada Utancak'ın yanına gelen bir arkadaşı da, "Ağabeyin Ahmet'e, Muhammet ile arkadaşları ateş ediyor" dedi. Öfkelenen İsmail Utancak, Muhammet Serin'in evinin önüne gelip küfür etmeye başladı.
Aralarında husumet bulunan Utancak'ın küfür ettiğini duyan Serin ile arkadaşları da sokağa çıktı. Utancak'ın ağabeyi Ahmet ile bir alakaları olmadığını, söylenenin doğru olmadığını belirten Serin ile Utancak arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavga sırasında İsmail Utancak göğsünden, Serin ise kalçasından yaralandı. Utancak, TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın öldü. Utancak'ın ölüm haberini alan yakınları, acil servisin camlarını kırdı. Utancak'ın yakınları ile kendilerine müdahale eden polisler arasında arbede yaşandı.
Serin ise götürüldüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedaviye alındı. İsmail Utancak'ın katil zanlısı Muhammet Serin ise tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. Muhammet Serin 'bıçakla adam öldürmek' suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!