Çınar'a son görev

Güncelleme Tarihi:

Çınara son görev
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2012 00:00

Yeni Gazetem Ege Gazetesi İmtiyaz Sahibi 62 yaşındaki Hilmi Çınar gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Geçen pazartesi günü saat 20.00'de Balçova'daki evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hilmi Çınar'ın ani ölümü yakınları, sevenleri ve basın ve iş dünyasını üzdü. Çınar için saat 11.00'de Çankaya semtinde bulunan Yeni Gazetem Ege önünde tören düzenlendi. Törene İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, gazeteciler ile oğulları Serdar ve Burhan Çınar da katıldı. Çınar'ın cenazesinin başında konuşan çalışma arkadaşlarından Cengiz Duyar, 10 yılda 3650 yayın ile Yeni Gazetem Ege'nin, Hilmi Çınar sayesinde sektördeki başarısını kanıtladığını söyledi.

Vali M. Cahit Kıraç ise Hilmi Çınar'ın diktiği bayrağı oğullarının daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını dile getirdi. Hilmi Çınar, Balçova Uğur Cami'ndeki öğle namazının ardından Narlıdere Mezarlığında aile kabristanında toprağa verildi.

Haberin Devamı

15 YILDIR MEDYA SEKTÖRÜNDEYDİ

10 Temmuz 1950'de dünyaya gelen Hilmi Çınar, Kemeraltı'nda esnaflıkla başlayan iş yaşantısının son 15 yılında medya sektöründe yer aldı. Uzun yıllar İTO Meclis üyeliği görevinde de bulunan Çınar, medya alanına Yeni Asır Gazetesi'nde genel müdürlük göreviyle adım attı. Çınar 2001 yılında kurulan, Haber Ekspres Gazetesi'nin kuruluşunda da görev aldıktan sonra Yeni Gazetem Ege Gazetesi'ni kurarak 'imtiyaz sahibi' olarak 9 yıldır aralıksız medya alanında görev aldı. Hilmi Çınar, Nevin Çınar ile evli olup, Serdar ve Burhan Çınar adlı çocukları var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!