Çin Küskütü iktidarsızlığa çare

Güncelleme Tarihi:

Çin Küskütü iktidarsızlığa çare
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 08:15

Cinsel fonksiyon bozukluklarına karşı Çin'de 2 bin yıldır kullanılan Çin Küskütü'nün iyi geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çin Küskütü, Uzakdoğu'da bilinen bir tedavi yöntemi. Erkeklerde kısırlık tedavisinde, libidonun yükseltilmesinde, sperm sayısının ve sperm hareketliliğinin arttırılmasında kullanılıyor.

NORE Türkiye Distribütörü Gökhan Sonbahar, Çin Küskütü'nün cinsel yaşlılığın geciktirilmesinde pozitif etkileri olduğu, spermlerde oksidasyonla meydana gelen hasarları da tedavi ettiğini söyledi.

Küsküt asalak bir bitki

Küsküt (Latince Cuscuta), Kahkahaçiçeğigiller ailesinden klorofilsiz bir asalak bitki. Fulya, kekik, yonca veya ısırgan otu üzerine sarılıp büyür. Bitki genç iken tohumdaki besleyici maddeleri çabucak bitirip tüketir. Kökü yoktur. Sapları pembe reklidir. Yaprakları ise renksiz pullar halinde kısır kalmıştır. Asalak bitki, komşusu olan bitkiye saplarıyla tutunmak zorundadır. Destek alacağı böyle bir bitkileri dikkatle arar, bulur.

Topraktan çıkar çıkmaz spiral biçiminde büyümeye başlar. Bir destek bulduğu anda kendini kurtarmış sayılır. Eğer böyle bir destek bulmazsa kendi kendini yemeye başlar. Genç bitki, sapının alt bölümlerini ölümle başbaşa bırakır ve buradaki organik maddelerle beslenerek yeniden destek aramaya koyulur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!