Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen: ''Doğru hedeflere ilerliyoruz''

Güncelleme Tarihi:

Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen: Doğru hedeflere ilerliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 11:41

Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen: ''Doğru hedeflere ilerliyoruz''

Haberin Devamı

Jimnastik Milli Takımı, İslam Dayanışma Oyunları'nı 14 madalya ile tamamladı

ERCAN ATA - ANKARA / DHA (fotoğraflı)

4. İslam Dayanışma Oyunları'nı 6 altın, 3 gümüş, 5 bronz ve 14 madalya ile tamamlayan Türkiye Jimnastik Federasyonu'nda Başkan Suat Çelen, ''2020-2024 hedeflerimize doğru adımlarla ilerliyoruz'' dedi.
Başkan Suat Çelen, ''Türk Cimnastiği adına iyi sonuçlar aldığımız Oyunlar bize 2020-2024 hedefimize doğru adımlarla ilerlediğimizin göstergesi oldu" diyerek şunları söyledi:
''Cimnastik branşında alınan madalya sayısının ülke sıralamasında da son derece önemli oldu. Oyunlarda sporcularımızın göstermiş olduğu performanslar göğsümüzü kabarttı. Türk cimnastiğinin tüm disiplerinde geliştiğinin açık  bir göstergesi oldu. Özellikle sporcularımızı antrenörlerine ve kulüp yönetimlerine ve başarıların Türk halkına ulaşmasını sağlayan medyamıza tesekkur ederim. Ayrıca Müsabakayı yerinde izleyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Alif Çağatay Kılıç'ın desteği bizlere moral olurken, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın özel tebriği de bizi onurlandırdı. Oyunları lider bitiren milli takımımızı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederim.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!