Çimen: “Şeker Fabrikası Yeniden Revize Edilecek”

Güncelleme Tarihi:

Çimen: “Şeker Fabrikası Yeniden Revize Edilecek”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 09:47

ERTÜRK ÇİMEN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ertürk Çimen, Ilıca ve Oltu’da seçmenle buluştu. ‘‘Şeker Fabrikası yeniden revize edilecek’ diyen Çimen’e hem Ilıca’da hem de Oltu’da büyük ilgi vardı.
AKP’nin özelleştirme adı altında şehirleri yoksulluğa, işsizliğe, garibanlığa sürüklediğini ifade eden MHP’li Ertürk Çimen, ‘Sanki kendilerinden başka iktidarlar hiçbir iş yapmamış. Peki özelleştirdiğiniz, sattığınız işletmeleri kim yaptı? Sata sata bitiremediğiniz yatırımların altında kimlerin imzası var’ dedi.
Çimen, AKP’lilerin gittikleri her yerde algı operasyonları yaptıklarını, AKP iktidar olamazsa ülkenin her türlü krizle karşılaşacağını söylediklerini, 13 yıldır AKP’nin tek başına iktidar olduğunu ama ülke başını sıkıntıdan bu tarafa alamadığını, ifade eden Ertürk Çimen, şunları söyledi:
‘Bakın Erzurum’a, işsizlerle dolup taşıyor. Analar, babalar mutsuz. Çünkü çocuklarının geleceğinden endişe duyuyorlar. Hangi ilçeye giderseniz gidin, kahvehane sayısı en fazla olan yerlerdir. Kahvahanelerin çok oluşu işsizliğin, fukaralığın göstergesidir. Yazık bu genç kardeşlerimize. 13 yıldır tek başına iktidarsın. Çözebildin mi işsizliği? Çiftçinin, köylünün yanında olabildin mi? Emekliyi kucaklayabildin mi? Kamu çalışanlarının haklarını tam anlamıyla verebildin mi?
Terörü çözüm süreci diyerek milletin başına bela etmedin mi? Şimdi bakıyorum AKP lilerin bir kısmı çözüm süreci buzdolabına kondu diyor, bir kısmı her şeye rağmen çözüm sürecini yeniden yapacağız diyor.
1 Kasım de terör belası da bitecek, vatandaşın dertleri de çaresini bulacak. Çünkü MHP iktidar olacak. İktidara yürüyecek.’
-OLTU’DA MHP’YE BÜYÜK DESTEK
MHP’li Ertürk Çimen Oltu’da MHP’ye olan desteği gördüklerini, bundan çok mutlu olduklarını söyledi.
Oltu’da sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çimen, Oltulunun derdinin kendi dertleri olduğunu ifade etti.
Çimen, ‘Oltu ilçemizi ziyaret ettik. Sivil Toplum örgütleriyle buluştuk, esnafımızı gezdik, vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinledik. Oltu’nun bizlere gösterdiği desteğe teşekkür ediyorum’ diyen Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘Her evde iki tane işsiz insan var. Türkiye o hale getirildi ki artık insanlar ekmek fişi ile susturulup baskın hale getirildi. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkenin içinde bulunduğu bu sıkıntıdan Türk Milletini kurtaracağız. Biz iktidar olmak istiyoruz. Niye iktidar olmak istiyoruz. Ülkenin içinde bir sürü vahim durumlar var. Türkiye bölünme ve parçalanma durumuna getirildi. Türk Milleti ötekileştirme plan ve programlarının yapıldığı emperyalist bir proje olan yeni Türkiye yeni Osmanlı gibi aldatmacalarla Türk milletini hafızasıyla alay ediyorlar. Açılım bizim için çözüm değil çözümsüzlükle alay ediyorlar.
Şehrimizde işsizlik almış başını gitmiş. Yoksulluk, perişanlık, sefalet diz boyu. Köylümüz tarlasını ekemiyor, gübre ve mazota gücü yetmiyor bankalara olan borcu artmış. İsmi adalet ve kalkınma partisidir ama buradan bütün Erzurum kamuoyuna sormak istiyorum kalkınma partisi kendi milletvekillerini mi kalkındırmıştır, kendi mensubu olan siyasetçileri mi kalkındırmıştır yoksa Erzurum mu kalkındırmıştır.
Artık kurutuluş çaresi Milliyetçi Hareket Partisi’nde. 1 Kasım seçimlerinde inşallah Erzurum halkı ile beraber iktidara yürüyerek Türkiye’de ki sosyal sorunları, kültürel sorunları, ekonomik sorunları el ele verip çözeceğiz. 1Kasım seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!