Çimen: “Erzurum Esnafı Borç Batağında”

Güncelleme Tarihi:

Çimen: “Erzurum Esnafı Borç Batağında”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:52

ERTÜRK ÇİMEN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ertürk Çimen seçim çalışmalarına devam ediyor. Çimen: ‘Şunu hemen söylemek istiyorum 1 Kasım da seçmen MHP’yi destekleyecek’ dedi.
Yakutiye İlçesi Çaykara ve Cumhuriyet Caddesinde bulunan esnaf ziyareti yapan Çimen’e yine büyük ilgi vardı.
Esnaf vatandaş Çimen’e çek ve senet ödeyemez duruma geldiklerini, alışveriş yapan insanların gün geçtikçe azaldığını, kredi kartı batağından kurtulamadıklarını söylediler.
MHP’li Çimen yaptığı değerlendirme de, AKP’lilerin gittikleri her yerde algı yönetimi yaparak vatandaşın oyunu almaya çalıştıklarının altını çizerek, ‘İşte esnaf burada biz de buradayız. Gelin Erzurumlu esnafın hangi konuma düştüğünü görün. Esnafımız bize dert yanıyor. 13 yıllık iktidar oldunuz. Esnafa ne verdiniz. Hangi esnafın belinin büküklüğünü giderdiniz. Hangi esnaf malının üzerine mal koydu. Esnaf 13 yıllık AKP iktidarında iflasa sürüklenmiştir’ diye konuştu.
-1 KASIMDA OYLAR MHP’NİN
Ertürk Çimen MHP’ni Türk Milleti’nin yanında olduğunu, esnafı, emekliyi çalışanı, köylüyü, çiftçiyi, üreticiyi korumak, hayat standartlarını yükseltmek için iktidar olması gerektiğini belitti.
13 yıllık AKP iktidarının her kesimi zora soktuğunu, bu da yetmemiş gibi ülkenin üniter yapısıyla ilgili olarak sigortasıyla oynadıklarını anlattı.
MHP’li Çimen, şöyle devam etti:
‘ Toplumun hangi kesimine bakarsanız bakın mutu insan göremezsiniz. İnsanlar geçim derdine düşmüş, terör belasına mahkum edilmişler. Erzurum’un parlak olmayan ekonomisi son yıllarda terör nedeniyle iyice dibe vurmuştur. Bırakın esnafı kamu bile ekonomik olarak sarsılmıştır. Kamunun hastaneleri, Kamunun sosyal tesisleri masraflarını karşılayamaz duruma gelmiştir.
Şimdi AKP’liler çıkıp vatandaşa geliyorlar, bize bir 13 yıl daha verin. Verin ki işsizliği bitirelim esnafı, köylüyü, çiftçiyi, emekliyi çalışanı kalkındıralım diyorlar. Ya arkadaş bu nasıl bir algıdır. 13 yıldır bu dediklerinize bir çare bulamadınız da bir 13 yılda mı bulacaksınız. Siz ancak şunu yaparsınız, ülkede terörü azdırırsınız, yolsuzlukların, hırsızlıkların üzerine gidemezsiniz, Ağabeyleriniz müsaade etmedikçe hükümet kuramazsınız.
Sonrada vatandaşın karşısına çıkıp oy istersiniz. Yoka artık siz oy. Vatandaş sizi tanıdı. Esnaf sizi tanıdı. Toplum sizi tanıdı.
Sayın vatandaşlarıma sesleniyorum; gözünüz açık olsun. Oyunuzun rengi MHP olsun. Olsun ki rahat bir hayat sunsun size MHP. Devletin varlığı, Milletin bütünlüğü garanti altına alınsın.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!