Cimbom'un isyanı

Güncelleme Tarihi:

Cimbomun isyanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

G.Saray’da sakatlar kervanına Hakan Ünsal da katıldı

Sarı kırmızılı takımın yöneticisi Ali Dürüst, ‘‘Milli Takım'a gönderdiğimiz futbolcularımızın sakat olduğunu bildiriyoruz. Bu oyuncularımızın için anlayış beklediğimizi iletiyoruz. Sonuçta sakat olan daha sakat olarak geri dönüyor‘ dedi.

HAKAN 3 HAFTA YOK

G.Saray sıkıntılı... 15 gün içinde Adanaspor, Milan ve F.Bahçe ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takımda sakatların biri iyileşmeden bir başka oyuncu bu kervana katılıyor. En son da Fransa ile yapılan özel maçta Hakan Ünsal sakatlandı. Hakan'ın dün çekilen MR sonucunda dizinde yırtık tesbit edildi ve sahalardan üç hafta uzak kalacağı açıklandı.

HASAN DA OYNAMIYOR

Taffarel'in zamana ihtiyaç olduğunu, ufak bir darbe sonucu sakatlığının uzayacağı tesbit edildi. Milli maçın ikinci yarısında ayağında bir gerilme olduğu için çıkan Emre için Prof.Burhan Uslu, ‘‘Adana maçında tekrar ederse, Mila'a karşı oynaması zorlaşır’’dedi. Hasan Şaş'ın ise sol dış yan bağlarında ödem meydana geldi. Bu futbolcu Adana maçında forma giyemeyecek.

ANLAYAMIYORUZ!

Sarı kırmızılı yönetici Ali Dürst, üç hafta sahalardan uzak kalacak olan Hakan Ünsal için,‘‘Milli Takım'a gönderdiğimiz futbolcularımızın sakat olduğunu bildiriyoruz. Bu oyuncularımızın için anlayış beklediğimizi iletiyoruz. Sonuçta sakat olan daha sakat olarak geri dönüyor. Bazı şeyleri anlamakta adeta güçlük çekiyoruz. Şimdi kara kara düşünüyoruz’’dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!