Cimbomum’u çok seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Cimbomum’u çok seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 1999 00:00

Gizem ÖZDİLLİ
Haberin Devamı

Bugün bir sürü insanla iddiaya girdim. Fenerbahçe'nin kazanacağını söylediler. Çünkü bugüne kadar yapılan maçlarda Fener yüzde 80 başarılı olmuş. Fenerbahçe'den 5 gol bile yemişiz, bunu hep yüzüme vurdular. Ama şu anki sonuç herkese iyi bir cevap oldu. Demek ki tam anlamıyla isterse bir takım 5 gol yediği Fenerbahçe'yi hatta dünyanın en iyi takımını bile böyle güzel bir skorla yener. Hagi'ye bu çok güzel bir moral oldu. Çünkü annesi yeni vefat etti. Ama Hagi'nin profesyonelliğine hayran kaldım. Fatih Hoca da tebrik edileceklerin başında yer alıyor. Bence Fatih Hoca futbolcularını galibiyete adapte etti.

Aslında bize beraberlik de yeterdi. Fakat Fatih Hoca öğrencilerini yenmek için sahaya çıkarttı. Ayrıca centilmenliklerinden dolayı her iki takımı da tebrik ediyorum. En iyiler en iyi şekilde oynadı. 2. ve 3. ligdeki arkadaşlara ve diğer takımlara örnek oldular. Şu saatten itibaren taraftarlardan tek şey bekliyoruz. Futbolcular gibi onlar da centilmen bir şekilde birbirlerini tebrik etsinler. Arkadaşımla Köle Cuma iddiasına girdim. Köle Cuma ile sahip iddiasını ben kazandım. Bunun için bütün gün kölem olacak. Gol atan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Taffarel ve Hagi’ye altın yıldız

Birinci golde hem Hakan'a ve hem Okan'a çok teşekkür ediyorum. Kalecimiz Taffarel'e ve Hagi'ye altın yıldız koyuyorum. Dün akşam tam bir Galatasaray bayramı yaşadık. Ben maçın heyecanını hissetmeye erken saatlerde başlamıştım. Ama bir olay çok moralimi bozdu. Gayrettepe'deki evime giderken mahşer alanına dönen stadın önünden geçtiğimde birkaç kendini bilmezin sözlü saldırısına uğradım. Fanatiklik çok küfür etmek ve haddini bilememek değildir. Ben o arkadaşları Fenerbahçeli olarak görmüyorum. Bir centilmenlik yaparak geçmiş olsun diyorum ve ‘‘Bu da geçer’’ parçasını bütün Fenerbahçelilere hitap ediyorum. Cimbomum'u çok seviyorum.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!