Cimbom'da rota Camargo

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda rota Camargo
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 00:00

Bu sezon Belçika Ligi’nde 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken sambacı için menajer Doğan Ercan’ın raporu bekleniyor. Sarı kırmızılıların listesinde yer alan bir diğer oyuncu ise 1.92’lik stoper Abdülkerim Öcal.

OCAK ayında kadroya takviye yapmak için girişimlerde bulunan G.Saray’da listenin ilk sırasında Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen Brezilyalı golcü Igor de Camargo bulunuyor. Kadrosundaki açıkları kapatıp UEFA Kupası ve Süper Lig’de hedeflerine ulaşmak isteyen G.Saray Yönetimi, forvetteki sıkıntı ve savunmada İsmael Bouzid’in bekleneni verememesi üzerine şimdiden harekete geçti. Ülker’in sponsorluğunda yıldız bir golcü almak isteyen G.Saray’ın hedefinde sürpriz bir isim yer alıyor. Sarı kırmızılılar, Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen Igor de Camargo için girişimlerde bulunuyor.

Menajer Doğan Ercan’ın Brezilyalı golcü hakkında rapor tutmak için Hollanda’dan Belçika’ya geçtiği ve dün akşam oynanan Standard Liege-Mechelen maçını izlediği belirtildi. 23 yaşındaki Camargo’nun bu sezon Standard Liege formasıyla 4 gol kaydederek dikkatleri üzerine çektiği belirtildi. G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, Doğan Ercan’dan gelecek rapora göre golcü oyuncu için son kararını vereceği öğrenildi. Savunmada Bouzid’in yerine Servet’e alternatif bir isim transfer etmek isteyen Galatasaray Yönetimi’nin görevlendirdiği menajer Doğan Ercan’ın önceki gün oynanan Fortuna Sittard-Waalwijk maçında ev sahibi takımın formasını giyen stoper Abdülkerim Öcal’ı izlediği ve genç oyuncuya tam not verdiği ifade edildi.

Adnan Sezgin’in önümüzdeki hafta Hollanda’ya hareket ederek, 1987 doğumlu 20 yaşındaki gurbetçiyi izleyip transfere nokta koymayı planladığı belirtildi. Genç oyuncunun 1.92 metre boyunda olduğu ve sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtiliyor.

De Camargo Kimdir?

24 yaşındaki Brezilyalı yıldız Igor De Camargo, 17 yaşından beri Belçika’da top koşturuyor. Belçika vatandaşlığına da geçen genç golcü aynı zamanda kanatlarda da görev yapabiliyor. S.Liege’de 10 numaralı formayı taşıyan De Camargo, 1.87 metre boyunda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!