Cimbom'da operasyon

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda operasyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray, verim alamadığı Volkan ve Mehmet Gönülaçar'ı satacak. Ganalı kaleci Richard Kingston pişmesi için kiraya verilecek. Genç isimler Alper, Burak ve Ufuk ise kadroda tutulacak.

Kale Mehmet'in

Galatasaray'da yeni sezonun 24 kişilik kadrosu belli oldu. Sarı kırmızılılar kaleci Volkan'ı satacak, genç Kingston'u tecrübe kazanması için kiraya verecek. Taffarel konusunda beklemede olan yönetim Mehmet'in yedeği olarak geleceğin kalecisi olarak gösterilen Kerem'i tutacak.

Hakan alternatifsiz

Sarı kırmızılı teknik heyet, Hakan'ın yedeği olan Mehmet Gönülaçar'dan da umudu kesti. İdeal 11'e girme şansı bulunmayan Mehmet Gönülaçar satılacak. Genç futbolcu da yönetime başvurarak gitmek istediğini bildirdi. Mehmet için Ankaragücü Kulübü'nün devrede olduğu öğrenildi.

Gençler kiraya

Kingston, Volkan ve Mehmet Gönülaçar'ın yanı sıra; Almanya'ya kampına götürülen ancak tecrübesiz bulunan genç oyuncular Ali, Murat ve K.Ümit de kiraya verilecek. Ayrıca Savaş yada Adnan arasında tercih yapılacak ve biri tutularak 24 kişilik kadroya alınacak.

1998-99 kadrosu

Galatasaray'ın 1998-99 sezonu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Mehmet, Kerem, Fatih, Bülent, Vedat, Tugay, Tolunay, Ergün, Hasan, K.Hakan, Emre, B.Hakan, Suat, Ümit, Arif, Osman, Burak, Alper, Hagi, Filipescu, Popescu, Ufuk, Okan, Savaş (yada Adnan).






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!