Cimbom'da kadro sıkıntısı

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda kadro sıkıntısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2009 13:20

Turkcell Süper Lig'deki derbi maçta yarın Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray, şampiyonluk yarışında iddialı durumda bulunan ezeli rakibine karşı puan kaybı yaşamak istemiyor.

Haberin Devamı

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk mücadelesinin gerisinde kalan, UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilme yolunda da alt sırasındaki Bursaspor'a yakalanmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Beşiktaş derbisine bu amaçla galibiyet hedefiyle çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren Hasan Şaş, Lincoln, Emre Güngör ve Servet'in yokluğunda, kaleci De Sanctis'in durumu da belirsizliğini koruyor.

Boynunda oluşan spazm nedeniyle dün antrenmana katılamayan İtalyan file bekçisinin durumunun, bu akşam yapılacak son antrenmanda netleşmesi bekleniyor.

DEFANSTA SIKINTI

Galatasaray takımındaki eksikler, teknik direktör Bülent Korkmaz'ı derbi maçta özellikle defans mevkisinde sıkıntıya sokacak.

Sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Emre Güngör ve Servet'in yokluğunda, genç oyuncular Semih ve Serkan Kurtuluş da 19 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunmaları nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın, Beşiktaş karşısına, De Sanctis (Aykut), Sabri, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan Balta, Arda, Barış, Ayhan, Kewell, Nonda ve Baros 11'iyle çıkması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!