Cimbom’un kalecileri kampta

Güncelleme Tarihi:

Cimbom’un kalecileri kampta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 01:08

Dünya Kupası izninden dönen Musleri ile son transfer Sinan Bolat Avusturya kampına katıldı. Prandelli oyuncularını kapıda karşıladı.

Haberin Devamı

G.SARAY, Avusturya kampına devam ederken dünkü akşam yemeğinde sıcak dakikalar yaşandı. Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden as kaleci Muslera ile, arkasına transfer edilen Sinan dün akşam saatlerinde kampa katıldı.
Teknik direktör Cesare Prandelli iki oyuncusunu da bizzat karşıladı ve el sıkışarak tanıştı. Muslera ve Sinan Prandelli’nin yanından ayrılıp kaleci antrenörü Taffarel’in yanı gitti.

YABANCI DEĞİL

Takım arkadaşları Muslera’ya büyük ilgi gösterirken, milli takımdan bir çok Galatasaraylı ile arkadaş olan Sinan Bolat’ın da yabancılık çekmedi.

Yabancılar can sıkıyor

GALATASARAY kadrosundaki yabancı sayısını indirmekte sıkıntı yaşıyor. Eboue, Dany ve Lucas Ontivero elde kalmış gibi gözüküyor. Son olarak İtalyan Cagliari’ye kiralandı olarak görülen Ontivero’nun geri dönmesi, sarı kırmızılı kulübün yabancı planlamasını bir kez daha alt üst etti.

Sercan gitti elde kaldı 9

Haberin Devamı

GALATASARAY’da kadro dışı bırakılan ve Avusturya kampına getirilmeyen 10 futbolcudan ilki elendi. Sercan Yıldırım Balıkesirspor’a kiralandı. Sabri, Engin Baytar, Gökhan Zan, Endoğan Adili, Yiğit, Kaan Baysal, Lucas Ontivero, Dany ve Eboue ile yolların ayrılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!