Cimbom umut verdi

Güncelleme Tarihi:

Cimbom umut verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.SARAY yurt dışındaki 5. hazırlık maçında Almanya Ligi takımlarından Bochum ile 2-2 berabere kaldı. Arif'in golleriyle iki kez öne geçen sarı kırmızılılar bu avantajı kullanamadı.

G.Saray maça iyi başladı. İlk dakikalarda oyunu kontrolü altına alan sarı kırmızılılar, 13. dakikada golü buldu. Suat'ın pasında Arif ceza sahasının sağ köşesine kadar inip çaprazdan sert vurdu. Top kalecinin solundan filelere takıldı: 1-0.

30. dakikada Bochum beraberliği yakaladı. Sağdan ortalanan topta Richard ve defansın hatasından yararlanan Michelke vurdu: 1-1.

İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

55. dakikada G.Saray yeniden öne geçti. Arif sola kanattan hareketlendi ve ceza alanının içinde sert vurdu: 2-1.

62. dakikada sol köşeden kazanılan korner atışındı. Galatasaray defansı topa yükselemedi, Sunderman kafayı vurdu. Direğe çarpan top ağalara gitti ve Bochum beraberliği yakaladı: 2-2. 82. dakikada Burak topla ceza alanına sokuldu ve solundaki Emre'nin önüne açtı. Emre kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Kaleci ayaklarıyla tehlikeyi uzaklaştırdı. Maç da 2-2 sona erdi. G.Saray Başkanı Faruk Süren, yöneticiler Ali Dürüst, Atilla Donat, Burak Elmas dün Zürih'te Fatih Terim ile buluşup Bern'e geçti, Grasshoppers'ın Youngboys ile oynadığı ve 3-1 yenildiği lig maçını izledi. Kubilay'ın formasını giymediği Grasshoppers'ın tek golünü N'Cufo attı. Terim, Süren ve yöneticiler daha sonra Zürih'te, Taffarel konusunu görüştü.

STAT: Imst

HAKEMLER: Daxaver Michel (**), Freund Marcus (**), Simon Marcus (**)

BOCHUM: Ernest (**) (Dk.55 Kischko **)- Kracht (**), Toplak (**), Leis (**), Michelke (***), Guandino (***), Kuntz (**) (DK.85 Slylndouz), Hofmann (**) (Dk.46 Nejat **), Juran (**), Sunderman (***), Pascal (**) (Dk.46 Yıldıray **)

GALATASARAY: Richard (**)- Fatih (**), Bülent (**) (Dk.60 Alper **), Vedat (***)- Arif (***), Suat (***), Tugay (**), Emre (**) (Dk.82 K.Ümit), Hakan Ünsal (***), Hasan Şaş (**) (Dk.71 Osman **)- Mehmet (**) (Dk.46 Burak **)

GOLLER: Dk.13 ve 55 Arif, Dk.30 Michelke, Dk.62 Sunderman






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!