Cimbom isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Cimbom isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı yöneticiler, Uche'nin de rakibine tükürdüğüne ancak ceza almadığına dikkat çekip, çifte standart uygulandığını ileri sürerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na büyük tepki gösterdi.

İtiraz edildi

Galatasaray Yönetim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Samsunspor maçında Cenk'e tüküren Filipescu'ya verdiği 2 maçlık ceza için dün Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusunda bulundu. Sarı kırmızılı yöneticiler cezaya büyük tepki gösterirken, çifte standart uygulandığını belirttiler.

Çifte standart uygulandı

Basın Sözcüsü Ali Dürüst, ‘‘Fenerbahçeli Uche de aynı hareketi yaptı. Ancak hiçbir ceza almadı. Ayrıca bir başka maçta bizim futbolcumuz Okan'a kasti olarak yumruk atıldı. Yine bir ceza verilmedi. Biz Filipescu'ya verilen cezayı şikayet etmiyoruz. Çifte standarttan şikayetçiyiz’’ dedi.

Adaletli olmalılar

Dürüşt şunları söyledi: ‘‘Biz Filipescu'nun yaptığı hareketlerin takımımıza yakışmadığını her fırsatta söyledik. Ceza ve prim yönetmeliğimiz açıktır. G.Saray kimliğine yakışmayan hareketleri hangi futbolcumuz yaparsa yapsın gereken cezayı alır. Yönetim olarak Filipescu'ya gereken para cezasını verdik. Ancak PFDK Bir ceza veriyorsa adaletli olmalı.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!