Cimbom’da Tugay sorunu

Güncelleme Tarihi:

Cimbom’da Tugay sorunu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Saray'ın yıldız futbolcusu 4.5 milyon dolar istedi, yönetim 500 milyar lira verince anlaşma sağlanamadı.

4.5 milyon dolar

Galatasaray'da dün yapılan iç transfer görüşmeleri sırasında Tugay'da sorun çıktı, Ergün ve Suat ise zorluk çıkarmadı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Faruk Süren, Ergun Gürsoy, Ateş Ünal Erzen, Burak Elmas dün sözleşmesi biten sarı kırmızılı futbolcularla görüştü. Görüşmeler sırasında Tugay 4.5 milyon dolar istedi.

Ergün, Suat tamam

Sarı kırmızılı yöneticiler ise Tugay'ın istediği rakamın çok olduğunu belirterek, 500 milyar lira verebileceklerini belirttiler. Bunun üzerine bu futbolcunun transferinde bir sonuca varılamadı. Daha önce de görüşülen Ergün ise 300 milyar lirayı kabul etti ve anlaşma sağlandı. 250 milyar lira isteyen Suat'la da görüş birliğine varıldı.

SUAT ZORLUK ÇIKARMADI

Galatasaraylı Suat dün transfer komitesi ile yaptığı görüşmede fazla zorluk çıkarmadı ve 250 milyar karşılığı sarı kırmızılı kulüple yeniden anlaştı.

Bülent güç topluyor

G.Saray'ın yıldız futbolcularından Bülent Korkmaz, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Sağ baldırındaki sakatlık nedeniyle ligi takım arkadaşlarından 3 hafta önce kapatan Bülent iyileşti ve kendini yeni sezona hazırlıyor. G.Saray ile 1 yıllık sözleşmesi daha olduğu için transfer görüşmelerine katılmayan Bülent, diğer arkadaşları tatile giderken, çalışmayı tercih etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!