Cimbom bommmm

Güncelleme Tarihi:

Cimbom bommmm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Yoo, başlığı öyle ‘‘bommm’’ diye okuyunca sakın lastik falan patladı sanmayın. Fenerbahçe, sadece yıllardır değişmeyen bir geleneği uygulayıp, G.Saray'ın ‘‘Yılın takımı’’ balonunu yine patlattı. Vay keratalar vay. Vay F.Bahçeli futbol cambazları vay.

Bir zafer, bir galibiyet ki, sormayın gitsin. Maç bittiği an F.Bahçe Stadı'nda olup da sarı lacivertli taraftarların ihtişamını görmeliydiniz. Kelimelerle cümlelerle anlatılamaz. Kadıköy binlerce taraftarın ‘‘En büyük Fener, başka büyük yok’’ çığlıklarıyla çın çın çınladı.

Eee, kolay değil. Bir takım öyle kıytırık iki maç kazanmakla büyük olmuyor. F.Bahçe de durdu durdu, ‘‘Yılın takımı’’ G.Saray'ın fiyakasını bozup, adeta ciğergahından vurdu. Vallahi helal olsun. İtiraf ediyorum, gözlerim yaşardı. Fenerbahçeliliğimle bir kez daha iftihar ettim.

Yıllardır izlerim, beşeri kanundur; G.Saray onu yener, bunu yener, F.Bahçe'yi görünce püff diye söner. F.Bahçe de huyu kurusun öyle yapar, böyle yapar, G.Saray'ı görünce dayanamaz yener.

Bu maçın adı lig maçı beyler. G.Saray favori de, Fenerbahçe Pavorotti mi? İşte maç, işte tabela, işte maçın sonucu. Fenerbahçe: 3- G.Saray: 1. Var mı, itirazı olan? İşte Halep, işte Şam. Kadıköy'de şahane bir akşam.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!