Çılgın kızın renkli düğünü

Güncelleme Tarihi:

Çılgın kızın renkli düğünü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 00:00

Amerikalı şarkıcı Pink, motokros şampiyonu Carey Hart’la Costa Rica’da evlendi. 2001 yılında tanışan pop müziğin çılgın kızıyla sevgilisinin düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Asıl adı Alecia Moore olan pop müzik sanatçısı Pink, beş yıldan beri beraber olduğu erkek arkadaşı Carey Hart’la evleneceği günün sabahında heyecandan öyle gerginleşmişti ki, genç sanatçının kaldığı otele bir yoga öğretmeni çağrıldı. Pink’in annesi ve yoga öğretmeni, gelin adayını rahatlatmak için epey uğraştılar.

Costa Rica’daki Four Seasons Oteli’nin plajındaki nikah sonrası, düğün tam üç gün üç gece sürdü. Gelinin babası James Moore, yaptığı konuşmada "Benim çılgın kızımla kim evlenmek ister diye hep düşündüm durdum. Ve işte şimdi damadım karşımda. Kızım ondan daha uygun bir eş kesinlikle bulamazdı" dedi.

TEKLİF PİNK’TEN

"Evliliğe inanan biri değildim" diyen Pink, buna rağmen evlenme teklif eden taraf olmuş. Carey Hart’a bir motokros yarışı sırasında evlenme teklif ettiğini söyleyen şarkıcı, "Bunu neden yaptığımı hálá bilmiyorum" diyor.

Carey Hart ise Pink’le ilk tanıştığı anda hayatının geri kalanını onunla geçirmeye karar verdiğini söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!