Çilek Kokusu 6. bölüm yayınlandı – izle

Güncelleme Tarihi:

Çilek Kokusu 6. bölüm yayınlandı – izle
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 21:51

Çilek Kokusu dizisinin 6. bölümü 29 Temmuz akşamı Star TV’de yayınlandı. 6. bölümde Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizliyor ve bu durumla eğlenmeye başlıyor.

Haberin Devamı

Çilek Kokusu dizisi hayranları 6. bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekledi.

Çilek Kokusu 6. bölüm izle - tıklayın

Dizide 6. bölümde bunlar yaşandı:

Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar. Bu arada Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca’ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarlar. İş görüşmesine giden Aslı’yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER YAŞANMIŞTI?

Burak ve Aslı artık aynı evde yaşamaktadır. Ama bunu ikisi de farkında değildir. Yine tatlı tesadüfler sonucu ev dışında birbirleriyle tekrar karşılaşan Aslı ve Burak artık yavaş yavaş kaderden kaçamayacaklarını anlamaya başlarlar. Bu arada Aslı ve abisi Volkan’ı tekrar bir araya getirmek isteyen Eda kendince bir plan hazırlar. Ama bu plan hiç ummadığı şekilde gelişir ve başka olayların gelişmesine neden olur. Burak ve Aslı yine kendilerini bir maceranın içinde bulurlar.

Haberin Devamı

Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz bekliyor.

Aslı, sevgili numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir. Aynı şekilde Volkan da Aslı’yı gördüğü için şaşkındır. Hep birlikte partiye giderler.

Partide Burak ve Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Barda kavga ettikleri Murat da partidedir ve onları görmüştür. Tekrar kavga çıkmasından çekinen Burak , Aslı’yı da alarak partiyi hemen ayrılır. Ama bu sefer onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!