Çile ve çöküş dönemindeyiz

Güncelleme Tarihi:

Çile ve çöküş dönemindeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 21:34

Göreve geldikten sonra bir eylem planını uygulamaya koyduklarını belirten Trabzonspor Başkanı, “Hami Hoca’yla yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. 4-5 aylık dönemde hastayı yoğun bakımdan servise almamız lazım. Hastayı ayağa kaldıracağız” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün tam bir çöküş dönemi içinde bulunduğunu belirterek, “Hatta ben buna büyük çöküş diyorum” dedi.

200 MİLYON LAZIM

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hami Mandıralı için dün düzenlenen imza töreni öncesinde basın mensuplarına şunları söyledi: “Tam bir çöküş döneminin içindeyiz. Hatta ben buna büyük çöküş diyorum. Ekonomik anlamda her açıdan olağanüstü zor şartlarda Trabzon var. Bundan sonraki adımları buna göre atmalıyız. Oyunculara, satın alınmış olan oyuncuların bonservislerine, feshedilmiş oyunculara verilmiş olan ödeme planlarına göre, kulübümüzün acilen 200 milyon liraya ihtiyacı var.

‘TRANSFER YOK’

Alınan oyuncuların büyük kısmı ortada yok. Sefa Yılmaz’ın maliyeti 31 milyon. biz Sefa’yı ne yaptık? Sefa bir yerde duruyor. Biz bu gençleri unuttuk. Üstüne bir daha alındı, bir daha alındı. Ama maliyet 120 milyon liraya ulaştı. Malouda’nın maliyeti 19 milyon. Bosingwa 20 milyon, Janko 22, Constant 28 milyon. 4 isim 90 milyon lira.

Haberin Devamı

Çile dönemindeyiz ama hastayı ayağa kaldıracağız. Acılı dönemleri hayatımızda gördük, başaracağız. Şubattan sonra oyunculara ödeme yapılacak. Transfer mümkünse olmayacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!