Cihangir Moralı kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Cihangir Moralı kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 20:08

Cihangir Moralı, O Ses Türkiye yarışmasında rakipleriyle arasıda yaş farkı olmasına rağmen inanılmaz bir performans sergileyerek adını finale yazdırmayı başarmıştır. O Ses Türkiye yarışmasına İzmir'den katılan Cihangir Moralı, tarz olarak juri üyelerini oldukça şaşırtan isimler arasında yer almıştır. Peki, Cihangi Moralı kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

O Ses Türkiye macerasına I Feel Good parçası ile başlamıştır. Zorluklarla karşılaşsa da müzikten asla vazgeçmeyen Cihangir Moralı, sol elinin serçe parmağını kaybetmesine rağmen müzik hayatından ümidini kaybetmemiş ve o haliyle sahnelere çıkmaya devam etmiştir. Peki, cihangir Moralı kimdir, kaç yaşındadır?

Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan 61 yaşındaki Cihangir Moralı, İzmir Alsancak doğumludur. 1968 yılından bu yana aktif olarak müzikle ilgilenen Cihangir Moralı, katıldığı ilk bölümde I Feel Good şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Cihangir Moralı'nın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Gökhan ve Hakan'ın takımına katılmaya karar verdi. Moralı, düellonun ardından Hadise'nin takımına dahil oldu.

Bir dönem Survivor'a da katılan Cihangir Moralı, günlük hayatta sahnelere çıktığı grubuyla aynı başarıyı gösterse de belirli bir aşamadan sonrasına ilerleyememiştir.

BAKMADAN GEÇME!