Cihanbeylili Hanımlara Lokal Müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Cihanbeylili Hanımlara Lokal Müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 14:03

KONYA’NIN CİHANBEYLİ İLÇESİNE YAPILMASI PLANLANAN HANIMLAR LOKALİ’NİN İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI. İLÇE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALE, LOKALİN 240 GÜNDE TAMAMLANACAĞINI AÇIKLADI.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine yapılması planlanan Hanımlar Lokali’nin ihale süreci tamamlandı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, 30 Mart seçimleri öncesinde Cihanbeylili hanımlara yapımı noktasında söz verdikleri Hanımlar Lokali Projesi’nin hayata geçirilmesi için önemli bir adımı atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Lokalin eski pazar yerinde yükseleceğini ifade eden Kale, tesisin ilçenin sosyo-kültürel hayatını zenginleştireceğini ve hanımların da vazgeçilmez mekanı olacağını kaydetti. Başkan Kale, “Aile birliğinin sağlanmasında ve çalışma hayatında önemli bir role sahip olan hanımlarımızın sosyal, kültürel ve sportif alanda daha etkin rol oynamalarının önünü açmak ve Cihanbeyli’nin sosyal hayatına canlılık kazandırmak amacıyla yaptırılacak bu tesis, her türlü konfor düşünülerek inşa edilecek. Cihanbeyli Belediyesi Hanımlar Lokali’nde kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness ve toplantı salonları, açık teras, mefruşat, yemek, kitaplık ve bekleme bölümleri ile kafeterya, derslikler, öğretmen odası, revir ve mescit bulunacak. Her yaş grubundan hanımlarımız bu tesisten faydalanabilecek” dedi.
“HANIMLAR LOKALİ 240 GÜNDE TAMAMLANACAK”
Tamamlandığında Cihanbeylili hanımların güzel vakit geçirebilecekleri, kültürel ve sportif aktivitelerini rahatlıkla yapabilecekleri bir mekana kavuşacaklarını vurgulayan Başkan Kale, eserin 240 gün içerisinde ilçeye kazandırılacağının altını çizdi. Göreve geldikleri günden buyana yaptıkları çalışmalarla Cihanbeyli’nin marka değerine katkıda bulunduklarını söyleyen Başkan Kale, bu tür dev eserleri ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!