Cihan Zarakol hayatını kaybetti! Cihan Zarakol kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Cihan Zarakol hayatını kaybetti Cihan Zarakol kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:39

Halkla ilişkiler sektörünün önde gelen isimlerinden ve ünlü bir yönetmen olan Cihan Zarakol hayatını kaybetti. Zarakol, kalp krizi geçirmesinin sonucunda hayata gözlerini yumdu. Peki; Cihan Zarakol kimdir?

Haberin Devamı

İletişim dünyasının başarılı isimlerinden Cihan Zarakol, 10 Mart Perşembe akşamı evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Londra Film School'da bir yıl animasyon eğitimi alan Zarakol, reji asistanlığı yaptı, sonrasında reklam filmlerinde yapımcı ve yönetmenlik yapmaya başladı. Tanıtım ve belgesel filmleri çekti. 13 belgesel filmi var.

Yönetmen Cihan Zarakol’ un Oyun Bitti Sinema Filmi (2000) Duvardan Duvara Kısa Film (1997), Ustura Kemal TV Dizisi (1996), Firar TV Dizisi (1993) gibi dizi ve filmleri de bulunuyor.

1970 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun olan Cihan Zarakol, Londra Film School’da bir sene animasyon eğitimi gördü. Reji asistanlığı yaptı. Daha sonra reklam filmlerinde yapımcı ve yönetmen olarak çalıştı. Tanıtım ve belgesel filmler çekti. 13 belgesel filme imza attı.

Haberin Devamı

Yönetmen Cihan Zarakol’un film ve dizi çalışmaları

Oyun Bitti Sinema Filmi 2000

Duvardan Duvara Kısa Film 1997

Ustura Kemal TV Dizisi 1996

Firar TV Dizisi 1993

Ünlü yönetmen Cihan Zarakol, 10 Mart Cuma akşamı kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Zarakol'un cenazesi, yarın Levent Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

BAKMADAN GEÇME!