Çiğli'de ameliyat salonu sayısı arttı

Güncelleme Tarihi:

Çiğlide ameliyat salonu sayısı arttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 11:34

Çiğli'de ameliyat salonu sayısı arttı

Haberin Devamı

İZMİR Kuzey Kamu Hastaneleri  Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 8 aktif ameliyat salonu sayısını 11'e çıkarttı.
En ileri teşhis ve tedavi teknolojilerine sahip cihazları, gelişmiş birimleri ile sağlık hizmeti veren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 11 ameliyathane salonu ile kuzey bölgesindeki çalışmalarına tam kapasite ile devam ediyor. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yönetici olarak  göreve başlayan Op. Dr. İlker Kızıloğlu ameliyathane randevu sürelerini kısaltmak amacı ile hizmete giren 3 ameliyathane salonunun açılışını Hastane Başhekim yardımcısı Op. Dr. Teoman Şen ile birlikte, ameliyat yaparak açtı. Hastane Yöneticisi Op. Dr. İlker Kızıloğlu "Hastanemiz konumu dolayısı ile oldukça önemli bir bölgede yer almaktadır. Özellikle Foça, Bergama, Dikili, Aliağa yada diğer çevre illerden gelen ve ameliyat olmasına karar verilen hastalarımız açmış olduğumuz ek salonlarla daha hızlı hizmet alabilecek. Önümüzdeki aylarda bu sayıya ek olarak kadın hastalıkları ve doğum ameliyatlarının ayrı olarak yapılabileceği yeni salonları da hizmete açmayı hedefliyoruz. Böylelikle aktif olarak ameliyat yapılabilecek masa sayımızı 16'ya çıkarmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Açık kalp ameliyatları gibi önemli operasyonların gerçekleştirildiği ameliyathane servisinde, günde ortalama 60 hasta ameliyat edilirken yeni eklenen 3 ameliyathane salonu ile bu sayı günde ortalama 100,  ayda 220, yılda ise ortalama 2 bin 640 hastayı sağlığına kavuşturacak.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!