Çiğli’de Çevre Konulu Resim Yarışması

Güncelleme Tarihi:

Çiğli’de Çevre Konulu Resim Yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 12:52

ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİNİN AŞILANMASI İÇİN HER PLATFORMU DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞTIKLARINI BELİRTEN ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN ARSLAN, ÖĞRENCİLERİN YARIŞMAYA KATILIMINI BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ. R

Çiğli Belediyesi, çevreye duyarlılığın artırılması amacıyla okullar arasında çevre konulu resim yarışması düzenleneceğini bildirdi.
Çiğli Belediyesi, çocuk ve gençlerin dikkatini çevreye çekmek ve çevre duyarlılığının artırılması amacıyla bir resim yarışması düzenleyeceğinin duyurusunun yaparak, yarışmayla ilgili bilgiler paylaştı. Okullar arasında gerçekleştirilecek yarışmanın başvurularının başladığı ve başvuruların 16 Ocak 2016 tarihinde sona ereceği açıklandı. Yarışmada derece girenlere de çeşitli ödüllerin verileceği ifade edildi.
Çocuklara çevre bilincinin aşılanması için her platformu değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilerin yarışmaya katılımını beklediklerini söyledi. Resimlerin gelmeye başladığını belirten Başkan Arslan duyuruyu okullarda yaptıklarını belirterek, “Tüm okullarımıza yarışmamız hakkında bilgi verdik. 16 Ocak tarihine kadar başvuruları bekliyoruz. Öğrencilerimizin duyarlı olduğunu biliyorum ama biz bunu daha da perçinlemek istiyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!