Çiğdem Şekerci, Aday Gibi Çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Çiğdem Şekerci, Aday Gibi Çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:02

ÇİĞDEM ŞEKERCİ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25.ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Şekerci, partisinin başarısı için mahalle ve köylerde çalışmalara devam ediyor.
CHP’nin Genç Adayı Deniz Yavuzyılmaz’la birlikte sivil toplum kuruluşları, ilçe örgütleri ve köylerde çalışmalar yapan Şekerci, STK’lar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi CHP için destek istiyor.
Gençlerin ve kadınların TBMM’de daha fazla söz alabilmesi ve temsil edilebilmesi için ‘ben de varım’ diyerek 7 Mart Öncesi CHP’nin Zonguldak’ta yaptığı eğilim yoklamasına aday adayı olarak katılan Şekerci, CHP Üyelerinden 1136 oy alarak başarı göstermiş, bundan sonraki süreçte Zonguldak sorunları, kadınlar ve gençlerin sorunlarının çözümü için mücadelede yılmadan devam edeceğini vurgulamıştı.
7 Haziran seçimleri öncesi partisinin başarısı için çalışmalara katılan Şekerci, 1 Kasım seçimleri öncesi de çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor.
‘1 Kasım’da CHP’ni iktidara taşıyacak oyu yakalamamız gerekiyor’ diyen Şekerci, “Kadınların ve gençlerin daha fazla söz sahibi olduğu bir TBMM için yola çıktık. Bunun için bir genç ve kadın olarak, Atatürk’ün çizdiği yolda, ilke ve hedeflerimizden şaşmadan, eğilmeden, yorulmadan devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!