Çiftlikköy’de Şehr-i Ramazan Şenliği Coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Çiftlikköy’de Şehr-i Ramazan Şenliği Coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 15:30

ÇİFTLİKKÖY'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ RENKLİ GEÇİYOR

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde Ramazan Şenliklerinin açılışı muhteşem bir geceyle yapıldı. Çiftlikköy 2.Şehr-i Ramazan Şenliği’nin açılışı Utku Köşedar Konseri, ateş gösterisi, tahta bacak, jonglör ve palyaço gösterileri ile gerçekleştirildi. Vatandaşlar, Sahil Düzenleme Projesiyle birlikte yenilenen Mokamp alanında yapılan gösterilere yoğun ilgi gösterdi.
Şenliklerin açılışına Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, eşi Nursel Silpagar ve oğlu Alperen’le birlikte ev sahipliği yaparken, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün ve İlçe Teşkilatı üyeleri ile çok sayıda vatandaş Çiftlikköy Şehr-i Ramazan Şenliği’nin ilk gün coşkusunu yaşadı.
Silpagar, “Şükürler Olsun Bir Ramazan’a Daha Kavuştuk”
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yaptığı açılış konuşmasında, “Şükürler olsun bir Ramazan’a daha kavuştuk. Birlik, beraberlik, huzur, kardeşlik ve barış duygularını yoğun şekilde yaşadığımız, özellikle paylaşarak bütünleşerek yürüdüğümüz bu Mübarek Ramazan ayının hürmetine, bu aydaki bütün güzelliklerin inşallah oniki ayda da devam etmesi duasıyla inancıyla sizleri bir kez daha selamlıyorum. Geçen sene birincisini kutladığımız, bu sene ikincisini kutladığımız Şehr-İ Ramazan Şenliklerine Yüce Rabbim nasip ettiği sürece inşallah bundan sonra her yaz devam edeceğiz. Ramazan şenliklerinin daha derli toplu olabilmesi için bir sahil projesi yapmamız gerekiyordu, onu da inşallah önümüzdeki hafta açılışını yapacağız” diye konuştu.
Çiftlikköy’de Dolu Dolu Bir Ramazan Şenliği
Ardından sahne alan Utku Köşedar, muhteşem sahne performansıyla Çiftlikköylüleri coşturdu. Zengin repertuarı ile birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Köşedar’a konser sonrasında ise Başkan Silpagar tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Silpagar, yakında temelleri atılacak ve bu yıl içinde faaliyete geçecek olan Çok Amaçlı Salon’da kadınlar matinası düzenleneceğini ve Utku Köşedar’ın şarkılarıyla Çiftlikköylü bayanlarla buluşacağının da müjdesini verdi. Çiftlikköy’de 2.Şehr-i Ramazan Şenliği etkinlikleri kapsamında her akşam Mokamp’ta kurulan sahnede bir etkinlik gerçekleştirilecek. Şenliklerde çocuklar için çocuk tiyatrosu, hacivat karagöz gösterileri, ateş yutan adam gösterisi, jonglör, tahta bacak ve palyaço gösterileri yapılırken, Ahmet Maranki, Yavuz Bahadıroğlu, Talha Uğurluer gibi önemli isimler de söyleşileriyle Çiftlikköy halkıyla buluşacak. Şenliklerde Zekai Tunca, Coşkun Sabah ve Grup Laçin de konserleriyle izleyenlere keyifli bir iftar sonrası yaşatacak.
Başkan Silpagar, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İlçe Başkanı Ogün Şengün ve birçok partili ile Ramazan Şenliği sonrası sahil düzenlemesini inceleyerek vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Milletvekili Demirel, Başkan Silpagar’a başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!