Çiftlikköy Belediyesi iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çiftlikköy Belediyesi iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 14:18

Çiftlikköy Belediyesi iftarda buluştu

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Bu üç yıl içersinde ilçemizin alt yapısı üst yapısı sosyal ve kültürel donatı alanlarında çok mesafe kaydettik. Birçok projeye imza attık” dedi.

Silpagar, belediye meclis üyeleri, personelleri ve aileleriyle düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Silpagar’ın ev sahipliğinde İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce organize edilen iftar yemeği Mokamp Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İftar programına Silpagar’ın yanı sıra, başkan yardımcıları Abdurrahim Solmaz, Yavuz Akgün, meclis üyeleri Turgut İşteben, Recep Meydan, Harun Çetintürk, Macide Aras ve birim müdürleri ile tüm birimlerin çalışanları da aileleriyle birlikte katıldı.

Yaklaşık 800 kişinin yer aldığı iftar yemeği öncesinde Silpagar, tek tek masaları dolaşarak çalışanlara ve ailelerine ‘hoşgeldiniz’ diyerek sohbet etti. İftar sonrası konuşma yapan Silpagar, tüm belediye çalışanlarıyla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Silpagar, “Bugün geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının 3’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz ki bu üç yıl içersinde ilçemizin alt yapısı üst yapısı sosyal ve kültürel donatı alanlarında çok mesafe kaydettik. Birçok projeye imza attık, bu projelerin hayata geçirilmesi siz değerli meclis üyelerim ve çalışma arkadaşlarımın üstün gayret ve çalışmaları sonucu hep beraber gerçekleştirdik, hepinize çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Ben de belediye başkanı olarak bu çaba ve emeğinizi göz ardı etmedim” diye konuştu.

Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Tasavvuf Müziği Korosu, iftar programına katılanlara yönelik ilahi dinletisi sundu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!