Çiftlikköy Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı’na katıldı

Güncelleme Tarihi:

Çiftlikköy Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı’na katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:31

Çiftlikköy Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı’na katıldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Çiftlikköy Belediyesi, Antalya’da düzenlenen 25. Uluslararası Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı.

Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda aralarında Çiftlikköy Belediyesi’nin de yer aldığı 46 belediyenin yanı sıra 162 adet yapı firması stant açtı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ekibiyle birlikte bizzat katıldığı YAPEX Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’ndaki Çiftlikköy Belediyesi’nin standına ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Başkan Silpagar, 4 gün süren fuarda ziyaretçilerin Çiftlikköy Belediyesi standına gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, “Toplamda 200’ü aşkın katılımcının stant açtığı bir fuarda yer aldık. Bu fuarın en önemli özelliği ülkemizde ‘yapı’ ve ‘restorasyon’ konularını bir arada işleyen tek fuar olması. Bizim bu fuarda yer almamızın da Çiftlikköy’ün dışarıya açılması ve benzer organizasyonlarda temsil deneyimimizin artması açısından olumlu olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tarihi Kentler Birliği’nin de katıldığı fuarda kültür değerlerinin korunması, eski yapıların aslına uygun olarak yenilenmesi gibi temalar ele alınırken, mimarlık, iç mekan tasarımı ve uygulamalarına yönelik ürün ve hizmetler de sergilendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!