Çifte Saadet Cumartesi başlıyor – Çifte Saadet tanıtımlarını izle!

Güncelleme Tarihi:

Çifte Saadet Cumartesi başlıyor – Çifte Saadet tanıtımlarını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 01:57

İlk bölümü Cumartesi akşamı FOX’ta ekrana gelecek olan Çifte Saadet dizisi kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in yer aldığı dizi, 6 Şubat’ta başlayacak. İşte dizi detayları ve tanıtım fragmanları…

Haberin Devamı

Başrollerini usta oyuncular Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in paylaştığı, yepyeni dizi Çifte Saadet’in yapımcılığını Pastel Film üstleniyor. 6 Şubat'ta FOX ekranlarında başlayacak olan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alırken, hikayenin başlangıcı 2003 yılına uzanıyor.

Çifte Saadet Cumartesi başlıyor – Çifte Saadet tanıtımlarını izle

ÇİFTE SAADET KONUSU

Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul’a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. 

Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Haberin Devamı

Çifte Saadet Cumartesi başlıyor – Çifte Saadet tanıtımlarını izle

Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin’in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek.

ÇİFTE SAADET 1.BÖLÜM 3.TANITIM

ÇİFTE SAADET 1.BÖLÜM 2.TANITIM

ÇİFTE SAADET 1.BÖLÜM 1.TANITIM

Çifte Saadet dizisinin ilk bölümü Cumartesi akşamı saat 20:15’de FOX Tv’de izleyici ile buluşacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!