Çifte Saadet 11.bölüm ile final yapıyor.. İşte final bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Çifte Saadet 11.bölüm ile final yapıyor.. İşte final bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 09:55

Çifte Saadet 11. bölüm ile yayın hayatına son veriyor. Dizinin yeni bölümü yayınlanmadan kısa bir açıklama ile Çifte Saadet'in final yapacağı duyurulurken, yeni bölümde neler yaşanacağı da özet olarak aktarıldı. Peki Çifte Saadet 11. bölümde neler yaşanacak

Haberin Devamı

Çifte Saadet 11. bölüm ile birlikte final yapıyor. Dizinin bu hafta son bölümü olacak. Peki Çifte Saadet 11. bölümde final heyecanı nasıl yaşanacak? İşte dizinin final bölümünde yaşanacaklar ve Çifte Saadet 11. bölümün kısa özeti

Çifte Saadet 11. bölümde Metin gene işleri karıştırıyor. Metin’in son oyunun bedeli ağır olur. Tarık, dört elle sarılmış olduğu mesleğini kaybetmiştir. Metin’in ise yüzüne bakan kimse kalmamıştır. Güvercinleri dâhil herkes sırtını çevirmiştir. Hülya ve Perihan ise zaman kaybetmeden market yönetimine el koyar. İki kadın tam anlamıyla birbirine sığınmıştır. Metin’in, kadınların hava sahalarına girmesi imkânsız gibidir. Çaresizlik ve sıkışmışlık hali Metin’in kaçtığı gerçeklerle yüzleşmesini sağlar. Yüreğinde gizli olan kararını artık dillendirme vaktidir. Hülya’nın hayatına yön verecek olan sadece Metin’in seçimi değildir. Çocukluğunda kalmış yaraya ait, çok uzaklardan gelen bir mektup ve davetsiz iki misafir. Hülya açık denizin ortasında fırtınaya kapılmıştır. İşte Çifte Saadet 11. yeni bölümde yaşananlar ve dizinin yeni bölüm kısa özeti

Haberin Devamı

Çifte Saadet finale gidiyor! İşte o açıklama

Çifte Saadet'te hafta sonu final heyecanı yaşanacak. Metin’in son oyunu hem Hülya'yı, hem Perihan'ı hatta çocuklarını bile çok üzmüştür, ama bu oyunun bedeli çok ağır olacaktır. Tarık, dört elle sarılmış olduğu mesleğini kaybetmiş, Metin’in ise yüzüne bakan kimse kalmamıştır. Güvercinleri dahil herkes sırtını çevirmiştir. Hülya ve Perihan ise zaman kaybetmeden market yönetimine el koyararak birbirlerine destek olmaktadır.

Metin’in, kadınların hava sahalarına girmesi imkânsız gibidir. Çaresizlik ve sıkışmışlık hali Metin’in kaçtığı gerçeklerle yüzleşmesini sağlar. Yüreğinde gizli olan kararını artık dillendirme vaktidir.Hülya’nın hayatına yön verecek olan sadece Metin’in seçimi değildir. Çocukluğunda kalmış yaraya ait, çok uzaklardan gelen bir mektup ve davetsiz iki misafir. Hülya açık denizin ortasında fırtınaya kapılmıştır.

Haberin Devamı

Çifte Saadet final bölümüyle Cumartesi 20.15'te FOX'ta.

ÇİFTE SAADET DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Çocukluk aşkı olan Konya’lı Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) İstanbul’a kaçıp evlenmiştir. Küçük bir bakkal dükkanı açmış, üç de çocukları olmuştur. Perihan, en küçük çocukları Mert 6 aylıkken, arkadaşının kına gecesine gitmek için evden ayrılır, otobüsün kaza yapması sonucu kendisinden bir daha haber alınamaz.

Yıllarca Perihan’ın yasını tutan Metin, 6 sene sonra Hülya’yla (Dolunay Soysert) evlenmiş fakat Perihan’ı da hiç unutamamıştır. Hülya’dan da bir oğlu olan Metin’in ilk aşkı Perihan, kazadan sonra hafızasını kaybetmiş ve 12 yıl boyunca adını bile bilmeden bir rehabilitasyon merkezinde yaşamıştır.

Haberin Devamı

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konya’lı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul’a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir.

Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan, kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!