Çifte kutlama

Hotiç ailesinin yeni markası Yaya’nın ilk şubesi Çeşme-Alaçatı’da açıldı.

50 kişilik özel bir davetli grubunun katıldığı açılışta, aynı zamanda Serdar Hotiç de 50’nci yaşını kutladı. Serdar Bey, hem açılış hem de doğum günü heyecanının yaşandığı davette, sevgilisi Pınar Özdemir ile birlikte ilk kez objektiflere poz verdi. Doğum günü pastası kesilirken herkesin Serdar Hotiç maskesi takması ise görülmeye değer bir tablo yarattı.

Ekimde rota değişiyor

Dünyaca ünlü markaları aynı çatı altında toplayacak olan City’s Nişantaşı, ekim ayında kapılarını açıyor. Söz konusu markaların yanı sıra uluslararası restoran zincirlerinin ve kafelerin de City’s Nişantaşı’na girmeye çalıştığını duydum. Gülaylar Group’un sahibi olduğu bu alışveriş merkezinde, Levent Penso da yeni bir mekan açacakmış. Home Store’daki hisselerini ortağına devreden Çela-Levent Penso çifti, Grey adını verecekleri restoranları için hazırlıklara şimdiden başlamış. Görünüşe göre ekim ayından itibaren İstanbulluların yeni buluşma noktası City’s Nişantaşı olacak.

Çeşme sosyeteyi ağırlamaya hazır

17 milyon dolar harcanarak baştan aşağı yenilenen Çeşme Sheraton, geçtiğimiz hafta kapılarını açtı. Otelin yeni halini görenler anlatmakla bitiremiyorlardı. Sonunda ben de ziyaret ettim ve bu övgülerin sebebini anladım. Bana göre özellikle SPA bölümü muhteşem olmuş. Avrupa’nın en görkemli Uzakdoğu konseptli SPA’sını yaratabilmek için, 1000 metrekarelik havuzun üzerine Bali’den getirtilen özel evler yerleştirilmiş.

Masörler tüm stresinizi ve yorgunluğunuzu alıyorlar. En üst kattaki özel havuzlu üç penthouse dairenin yenilenmesi için de tam 3 milyon dolar harcamışlar. Özel helikopterle sizi evinizden alıp Sheraton’a getiriyorlar. Berna Tokar, Revna Demirören, Serra Merzeci, Şirin-Neşet Yalçın gibi müdavimler, bu yaz yine Çeşme Sheraton’u mesken tutacak anlaşılan...


Fotoğrafçıların gözünden moda

Nisan ayında Dilek Hanif defilesiyle start alan A la mode’07 partileri, önceki akşam moda fotoğrafçılarının onuruna düzenlenen davetle devam etti. Anjelique’teki organizasyon yüzlerce ünlüyü bir araya getirdi. Ayten Alpün, Koray Birand, Koray Erkaya, Nihat Odabaşı, Tamer Yılmaz, Hasan Hüseyin, Şenol Altun, Murat Sargın, Serdar Önal, Sedef Delen, Nurhan Artar gibi fotoğrafçıların çarpıcı fotoğraflarının sergilendiği Anjelique’teki gecede, aynı zamanda iş, sanat, moda ve cemiyet hayatının ünlü isimleri için bir de parti düzenlendi. Maserati, MAC ve BenQ Siemens’in desteğiyle hazırlanan parti formatındaki özel sergi, konukların beğenisini kazandı.

Yalıda gizli çekim

Esin Maraşlıoğlu’nun kurduğu Designloft adlı tasarım atölyesinin haziranda düzenleyeceği defile öncesinde, özel bir moda çekimi gerçekleştirildi. Bu çekim için Yunanistan’dan sadece bir günlüğüne İstanbul’a gelen Tuğçe Kazaz, genç modacıların tasarımları ile objektif karşısına geçti. İstanbul Boğazı’nın güzelliklerinin öne çıkarıldığı çekim, Esin Maraşlıoğlu’nun Baltalimanı’ndaki yalısında büyük gizlilik içerisinde yapıldı. Kazaz, Murat Sargın’ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Sapphire sezonu açıldı

Eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Gökhan Yüzbaşıoğlu, aylardır açmayı planladığı İtalyan restoranı için aradığı yeri sonunda bulmuş, Buka Restaurant&Lounge için Kuruçeşme Sapphire’in üst katını seçmişti. Sapphire, yeni sezonu önceki akşam düzenlenen bir partiyle açtı. Mekanın işletmecisi Gökhan Oskay, açılış gecesinde house müziğin efsane ismi Frankie Knuckles’ı sahneye çıkardı. Konuklar arasında Ayşe Hatun Önal ve Aslı Berker gibi pek çok tanınmış isim vardı. Önal, sevgili yakıştırması yapılan Emir Baran’la arasında özel bir şey olmadığını, sadece birlikte gezdiklerini söyledi. Aslı Berker’in gecede yalnız olduğu, sevgilisi Sinan Akıman’ın kendisine eşlik etmediği de gözden kaçmadı.

Antalya’ya kadar uzandı

Başarılı işletmeci Nedim Binler, İstanbul, Bodrum ve Uludağ’dan sonra şimdi de Antalya’ya el attı. İstanbul’da çalıştırdığı sayısız mekandan sonra geçtiğimiz yaz Bodrum-Türkbükü’ndeki Mavi Bar’ın başına geçen, kış aylarında ise Uludağ’daki Kartanesi Otel’in meyhanesini işleten Binler, bu yaz Antalya’da olacak. 2 bin kişilik Aura adlı gece kulübünü işletecek olan Binler’i, tatillerini Antalya’da geçiren dostları hiç yalnız bırakmayacak bana kalırsa...
Yazarın Tüm Yazıları