Çifte kupayla döndüler

Güncelleme Tarihi:

Çifte kupayla döndüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 10:43

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Antalya'da 81 kulüpten 442 sporcunun katılımıyla düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası'nda çifte zafer kazandı.

Haberin Devamı

 Bilal Güneri, Yağız Yılmaz ve Ethem Gülaçar'dan oluşan klasik yay erkek takımı ile Begül Löklüoğlu, Aybüke Aktuna ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan klasik yay kadın takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Bireysel yarışmalarda da ödüle doymayan İzmir BŞB'li sporculardan Aybüke Aktuna, kategorisinde ikinci olurken Begül Löklüoğlu ile erkeklerde Bilal Güneri üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Çifte kupayla döndüler



İzmir BŞB'nin okçulukta Türkiye'nin en başarılı kulüpleri arasında yer aldığını belirten Antrenör Cumhur Yavaş, "Ulusal Egemenlik Kupası Okçuluk Yarışması'nda kazandığımız iki ayrı takım şampiyonluğu, ne kadar formda olduğumuzu gösterdi. Milli takımlar düzeyinde Avrupa Grand Prix 1. Ayak Yarışması'nda ise Yasemin Ecem Anagöz ve Aybüke Aktuna Avrupa ikinciliği elde etti. Kulüp olarak tek hedefimiz Rio Olimpiyat Oyunları'nda kota almak. Yağız Yılmaz, Aybüke Aktuna ve Yasemin Ecem Anagöz'ün şansları hala devam ediyor. Bunu başarmak istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!