İZMİR HABERLERİ

Çiftçinin ürünü öğrencinin sofrasına

DHA
03.06.2018 - 11:21Son Güncelleme :
DHA

EGE Üniversitesi ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iş birliği ile Tıp Fakültesi Hastanesi Yemekhanesi, doğrudan çiftçiden alınan gıda ürünleri ile yaptığı yemekleri personel, hasta ve hasta yakınlarına sunmaya başladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliğini ziyaret eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, iş birliğini hayata geçirdiklerini belirterek, öğrenci ve personelin kaliteli, güvenilir gıda tüketeceğini, çiftçinin de ürününü en iyi şekilde değerlendireceğini anlattı. Budak, çiftçinin ürününün doğrudan öğrencinin sofrasına getirdiklerini vurguladı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi İzmir Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun ise Ege Üniversitesi ile yapılan projenin kendilerini cesaretlendirdiğini dile getirerek, "Diğer üniversite ve kurumlarla da seri görüşmeler yaptık. Benzer protokolleri birçok kurumla imzalamış durumdayız. Çağın gelişen ekonomik dinamiklerine uyum sağlayarak pazar payımızı artırmak için Ege Üniversitesi'nin bilgi birikiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin İzmir haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği İzmir haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Çiftçinin ürünü öğrencinin sofrasına haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

İZMİR NAMAZ VAKİTLERİ

18 Ağustos 2018, Cumartesi
  • İmsak
    04:51
  • Guneş
    06:21
  • Öğle
    13:21
  • İkindi
    17:06
  • Akşam
    20:10
  • Yatsı
    21:34
Sayfa Başı