Çiftçinin kasa ihtiyacı Deppo Efes'te karşılanacak

Güncelleme Tarihi:

Çiftçinin kasa ihtiyacı Deppo Efeste karşılanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:11

İZMİR'in Selçuk ilçesinde soğuk hava deposu ve meyve işleme tesisi olarak faaliyet gösteren Deppo Efes'te çiftçinin değişik boy ve ölçülerde kasa ihtiyacını karşılaması için plastik enjeksiyon makinesi kullanılmaya başlanacak.

Haberin Devamı

 

Üreticilerin ihtiyaç duyduğu çeşitli ebatlarda plastik kasa yapım sistemini hayata geçirmeye hazırlanan Selçuk Belediyesi bu kapsamda plastik enjeksiyon makinesi ve tertibatının montajı için 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. Selçuk'taki Deppo Efes Soğuk Hava Tesisleri'nin işletmeye başladığı ilk günden itibaren hedeflerinin özellikle küçük ölçekli üreticilerin ürünlerinin daha yüksek değerler ile satabilmelerini sağlamak olduğunu belirten AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı "İşletmemizin dördüncü sezonunda üreticilerimizden, önceki üç yıla göre çok daha yüksek bir taleple karşılaşıyoruz. Bu da verilen hizmetin kalitesini ve stratejimizin doğruluğunu göstermesi açısından önem arz etmektedir. Üreticimizin taleplerinin karşılanması açısından kasa üretim enjeksiyon makinesinin kurulumunu da gerçekleştirerek tesisimizde çok önemli bir eksiği gidermiş olacağız. Bu konuda bizlerle işbirliği içerinde olan ve önemli katkı sunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Aziz Kocaoğlu'na da teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Deppo Efes Soğuk Hava Tesisi'ne daha önce de drencher makinesi ve ters osmoz su arıtma sisteminin kazandırıldığını belirten Başkan Bakıcı, "Yapılan yatırımlarla üreticimizin daha çok kazanabilmesini sağlamasının yanı sıra bölgede oluşacak yeni yatırımlarla da kentin istihdamına önemli katkısı olacağına inanıyorum" dedi. 23 Kasım 2017 günü ihalesi yapılacak kasa üretim enjeksiyon makinesi, küçük, orta ve büyük ölçekli olmak üzere üreticilerin kasa ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, değişik boy ve ölçülerde üretim yapacak.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!