ÇİBEM'de ders zili çaldı

Güncelleme Tarihi:

ÇİBEMde ders zili çaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 10:49

ÇİBEM'de ders zili çaldı

Haberin Devamı

ÇİĞLİ Belediyesi Eğitim Merkezi'nde (ÇİBEM) yeni eğitim dönemi başladı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, sınıfları dolaşarak öğrencilere başarılı bir yıl diledi, derslerde kullanılacak kitap setlerini dağıttı.

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi, meslek edindirme kursları noktasında Çiğlililere sunduğu hizmetin yanında, 5'inci sınıftan 12'inci sınıfa kadar tüm eğitim kademesinde öğrencilere de eğitim veriyor. Dar gelirli ailelerin başarılı çocuklarına ücretsiz eğitim imkanı sunan ÇİBEM'de yeni dönem başladı. ÇİBEM, gördüğü yoğun ilgiyle toplamda 62 sınıf ve bin 240 öğrenciye ulaştı.

ÇİBEM'i ziyaret ederek, sınıfları dolaşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarı diledi. Öğrencilere bir yıl kullanacakları güncel ve müfredata uygun eğitim setlerini de veren Başkan Hasan Arslan, "Eğitim merkezimizin sistemli ve disiplinli çalışmaları sonucu önemli başarılara imza atıldı. Bu yıl da pırıl pırıl gençlerimiz bizi tercih etti. Bizler de onlara en iyisini sunma sözü verdik. Bir yıl boyunca çocuklarımız ücretsiz olarak eğitim merkezimizden yararlanacak. Tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl diliyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!