Chrome 1 milyar indirilme rakamını devirdi

Güncelleme Tarihi:

Chrome 1 milyar indirilme rakamını devirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 11:19

Kullanıma sunuldu ilk günden itibaren yoğun bir ilgi gören Google Chrome'un 1 milyar kullanıcı sayısını açtığı belirtildi.

Haberin Devamı

Web tarayıcıları sektöründe zirvede yer alan ve mobil sektörde de bu başarısını sürdürmek isteyen Google Chrome ile ilgili yapılan son açıklamalarda Google'ın internet tarayıcısıyla ne kadar büyük bir başarıya imza attığı da görüldü. Google Chrome için yapılan açıklamalarda mobil kullanıcı sayısının 1 milyarı geçtiği açıklanırken bu rakam oldukça yüksek.

Bilgisayarlar için kullanıma sunulan Google Chrome özellikle yüksek RAM tüketimi nedeniyle eleştirilse de buna rağmen bilgisayarlarda da kullanılmaya devam ediyor Bunun yanı sıra mobil versiyonu da oldukça iyi bir performans sunan Google Chrome mobil için de kullanıcıların beğenisi fazla olurken kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren bugüne kadar Google Chrome mobil kullanıcı sayısı 1 milyarı geçmiş durumda.

Haberin Devamı

Her ay Chrome'da 771 milyar sayfa yüklemesi yapılırken, Google Çeviri hizmetinin de oldukça fazla tercih edildiği görüldü. Ayrıca Chrome, her ay kullanıcılarını 145 milyon civarında zararlı siteden de koruyarak güvenlik sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!