Christoph Daum hemen iş buldu

Güncelleme Tarihi:

Christoph Daum hemen iş buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 20:30

Fenerbahçe'nin dün yollarını ayırdığı eski teknik direktörü Christoph Daum'un, Alman özel televizyon kanalı SKY TV'de yorumculuk yapacağı bildirildi.

Kölner Express Gazetesi, Daum'un Fenerbahçe ile karşılıklı olarak anlaşmasını fesih etmesinin ardından üzerindeki yükün hafiflediğini belirterek Alman teknik adamın bundan sonra SKY TV'de dünya şampiyonasını yorumlayacağını yazdı.

Gazete ayrıca Daum'un, “Burada en son yaşananlar Türkiye'yi temsil etmiyor. Türkiye ve insanları harika. Bu benim temel düşüncem. Son görüşmelerimiz de çok sıcak, dostane bir şekilde geçti. Birbirimize sarıldık. Hatta benden Güney Afrika'da Fenerbahçe için futbolcuları gözlemlemem istendi” dediğini yazarak, Alman teknik adamın bundan sonra uluslararası arenada mücadele edecek bir takımda görev yapmak istediği bilgisine yer verdi.
Christoph Daum'un tazminatının üçte ikisini almadığına dikkati çeken Kölner Express gazetesi Daum'un, “Kendimi Dünya Kupası'ndan sonra daha da geliştireceğim. Jose Mourinho ve Arsen Wenger'in yanına giderek bazı çalışmalar yapacağım” dediğini yazdı.

Gazete tecrübeli teknik adamın bundan sonra milli takım ya da bir kulüp takımında görev alıp almayacağının belli olmadığını belirterek Christoph Daum'un, “Fenerbahçe'nin aslında benim için son durak olmasını istiyordum ama olmadı” ifadelerine yer verdi.

Express gazetesi haberinde Alman teknik adamın FC Köln'e dönmeyi düşünmediğini duyurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!